Lörpöttelyloota  • Olisi ihan mukavaa, jos foorumeilla olisi tuo lörpöttelyloota. Siellä olisi helppo keskustella ehdotuksista ja muista yhteisistä asioista ilman kyseisten aiheiden ketjujen sotkeutumista. Discord on keksitty, mutta kännykällä ei välttämättä ole tilaa sille ja se on muutenkin "kaukana".

    Lörpöttelylootan sulkemisen syynähän on ollut häiriköinti, mutta se on helppo estää rajoituksilla. Keskustelemaan pääsisivät vain tarpeeksi mainetta omistavat. Kuvien laitamminen estettäisiin, koska kukaan ei tarvitse nitää sivistyneessä lörpöttelyssä ja mielipiteiden vaihdossa.


  • Ylläpitäjä

    Discordissa voi ihan hyvin "lörpöttelyä" tehdä. Sitä itse lootaan en halua takaisin se on ihan kamala.  • Kannatan ehdottomasti lörpöttelylootan palautusta. Tosin häiriköintiä ei saa estettyä, koska lörpöttelyloota on koodattu aika purkkavirityksin enkä usko ylläpidolla olevan muutenkaan taitoa tehdä lörpöttelylootan koodiin muutoksia. Eli tämä mainejuttu ja kuvien esto jää pakostikin toteuttamatta.  • Jos vaan avattaisiin lörpöttelyloota niille jotka sitä haluaa käyttää ja lakataan ottamasta siellä sanottuja asioita nokkiinsa. Jos joku alkaa kunnolla riehumaan lootassa niin bannit foorumeille ja Aurinkomaahan niin se on sillä selvä. Jos ne sen jälkeen vielä pääsee riehumaan lootaan niin antaa olla. Kyllä ne parissa viikossa keksii parempaa tekemistä.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.