Roihun etsitään uutta posteljoonia


 • Ylläpitäjä

  Tämä tehtävä on ollut pitkään ilman, että ketään olisi tässä. Aurinkomaan posti ei ole toiminut sen jälkeen nathazen lähti (juu tiedän siinä oli joku toinenkin jonkin aikaa hän ei kuitenkaa koskaan saanut postia toiminaan niinkuin sen pitäisi).

  Roihuun etsitään uutta Posteljoonia.

  Posteljooniin tehtäviin kuuluu myyntiarkkujen täyttäminen(ja pitäähään niitä myös ostaa lisää sinne myyntiin tilaamalla tarvikkeita tilanhoitajalta tai ostamalla muilta pelaajilta) ja postin kuljettaminen eli kirjeiden, pakettien ja tavaroiden rahtaaminen paikasta A paikkaan B. Työ on erittäin helppoa ja siihen koulutetaan.

  Vaatimuksina:

  • Luotettava eli osaa pitää kirjesalaisuudet
  • Pääsy pelamaan lähes päivittäin, jotta postit eivät viivästy
  • Ei karkoitettu mistään läänistä (kirjeiden toimitus voi olla vaikeaa jos sinulla on porttikielto johinkin lääniin).
  • Kiinnostus postia kohtaan
  • Taito tehdä yksinkertaisia raportteja

  Palkka

  Posteljoonille maksetaan kiinteä palkkaa 30r/ viikossa tämän lisäksi posteljooni saa lisää rahaa niiden kirjeiden/pakettien/eläiden toimittamisesta toimitusmaksun muodossa ja eikä tässä vielä kaikki lisäksi rahaa tulee lisää myymällä kirjoitustarvikkeita kuten kirjoja, sinettivahaa, mustetta, kirjoittavia kirjoja, postitoimitoimiston kauppaarkuilla ja käsikaupalla. Viikottaisen palkanmaksun edellytyksenä on yksinkertaisen raportin tekeminen ja toimittaminen Voudille joka maksaa posteljoonin palkan tai hänen puuttuessa Jaarli.

  Työ saattaa olla tylsää, mutta se on helppoa. Joka päivä ei ole postia, joten aikaa *voi* riittää myös muihin sivutöihin.

  Jos sinulla on kiinostusta tätä tehtävään kohden jätä kirjallinen ja sinetöity hakemuksesi Valtion konttorilla "Vararuhtinaan postilaatikkoon"

  edit: Haku sulkeutunut jos asia avataan uudelleen tulee uusi viesti asiasta.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.