Ruttomaski  • Ruttotohtoreilla oli keskiajalla lintumaiset maskit päällä, joiden nokka oltiin täytetty yrteillä. Luultiin että rutto leviää ilman kautta, joten maskin nokka oltiin täytetty yrteillä. 

    Aurinkomaahan voisi tulla uusi päähine: ruttomaski

    Mustan värinen päähine, jossa on linnun nokka. Ruttomaskin kanssa voisi kulkea ruttoisten vieressä, ilman suurta riskiä saada itse ruttoa. Maski heikentäisi vain hieman näköä, ja ruton välttäminen ei ole 100% varmaa. Maski kuitenkin ehkäisee tarttumisen riskiä. Hattu on myöskin upean näköinen, ja voisi olla myös upea koriste.  • Kun on kananpää päässä ja puhuu local/kuiskaa -kanavilla, nimen tilalla on jo nyt ollut Ruttotohtori. Ei siis tarvitsisi tehdä uutta tekstuuria vaan lisätä kasa koodia siihen kun on kananpää päässä. Tai sitten siitä voitaisiin craftata joku toinen, kokonaan musta versio lisäämällä mustetta tms ja vasta sitten toimisi.  • Ruttomaski ei itseasiassa ehkäissyt ruton saamista.

    Keskiajalla uskottiin, että hyvät tuoksut ja yritit ehkäisivät sen saamista, joten maskin nokka täytettiin yrteillä ja hyvän tuoksusilla kukilla yms. Vaikkeivat ne oikeastaan auttaneet. Joten itse sanoisin, että maskin ei pitäisi ehkäistä ruttoa. Maski itsessään olisi todella upea.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.