Aurinkomaa Gaala 2017 Kuurassa • Vuodenvaihteessa tulee Kuuran lääni yhteistyössä Kulttuuriviraston kanssa järjestämään perinteitä kunnioittaen toisen Aurinkomaa Gaalan.

  Aurinkomaa Gaala on vuosittain tammikuussa järjestettävä tapahtuma, jossa palkitaan menneenä vuonna ansioituneita (ja ei-niin-ansioituneita) aurinkomaalaisia leikkimielisin nimikkein ja arvonimin.

  Palkintoja myönnetään tänäkin vuonna seuraavissa kategorioissa:

  0 Vuoden Kirottu
  1 Vuoden Hupiukko
  2 Vuoden Juoppo
  3 Vuoden Uraohjus
  4 Vuoden Hups
  5 Vuoden Ammatinvaihtaja
  6 Vuoden Kiertelijä
  7 Vuoden Kulttuurihenkilö
  8 Vuoden Keksinmutustelija
  9 Vuoden Mies
  10 Vuoden Nainen
  11 Vuoden Ajattelija
  12 Vuoden Yrittäjä
  13 Vuoden Valittaja
  14 Vuoden Rakentaja
  15 Vuoden Soss
  16 Vuoden Rölli
  17 Vuoden Kiinnostavin Henkilö
  18 Vuoden Juorukello
  19 Vuoden Massahurmaaja
  20 Vuoden Mielensäpahoittaja
  21 Vuoden Aurinkomaalainen

  Palkinnot myönnetään julkisen äänestyksen pohjalta. Äänestysaika kestää joulukuun ajan (1.12-31.12) ja äänestää saavat kaikki Aurinkomaan alamaiset ja sitä korkeamman arvon omaavat kansalaiset.

  Äänestykseen voit osallistua seuraavalla tavalla:

  1. Ota kirjoitettu kirja ja kirjoita jokaisen äänestyskategorian numero ja sen perään äänestämäsi henkilö seuraavasti:

  1. Kansalainen1
  2. Kansalainen2
  3. Kansalainen3 jne.

  Kohtia voi jättää myös tyhjäksi, mutta kaikki kategorioiden numerot tulee olla äänestyslipukkeessa.

  2. Allekirjoita kirja ja sinetöi se sinettivahan avulla.

  3. Tuo kirja sinetöitynä Kuuran läänin viralliseen postilaatikkoon Kuuran linnalle äänestysajan loppuun mennessä.

  Kuukauden kuluessa tullaan järjestämään erityisiä äänestystapahtumia, joissa halukkaat voivat tulla hakemaan kirjan ja sinettivahaa äänestystä varten ja äänestää nimettömästi (ilman sinettiä).

  Äänestää voi missä kategoriassa tahansa ketä tahansa Aurinkomaassa kuluneena vuonna pelannutta pelaajaa. Mikäli pelaaja on äänestysajan lopussa banneissa, tullaan ääni kuitenkin mitätöimään.

  Äänestää voi vain kerran eikä ääntänsä voi tämän jälkeen millään tavalla muuttaa. Mieti siis tarkkaan, ovatko valintasi lopulliset!

  Itse Gaala tullaan järjestämään tuntemattomana ajankohtana tammikuun alkupuolella Kuuran linnassa.

  Lisätietoa palkintojen jaosta, ohjelmasta, turvallisuudesta, äänestystilaisuuksista yms. tullaan julkaisemaan kuukauden mittaan. Lisätietoja ja -ohjeita voi myös kysyä minulta.

  Ystävällisin terveisin,
  Kuuran läänin ja Kulttuuriviraston edustajat • äänestän vuoden mies (nro 9) oka1 (okatus) tai keijo (keijo669) • Sunnuntaina 10.12.2017 klo 14:00 järjestetään Kuuran kulttuuritalon juhlasalissa äänestystilaisuus.

  Tilaisuudesta voivat äänestäjät käydä hakemassa kirjan ja sinettivahaa äänestystä varten. Jokaiselle on tarjolla enintään 1 kirja ja 1 kappale sinettivahaa.

  Tämän lisäksi voivat äänestäjät käydä paikalla äänestämässä nimettömästi eli ilman sinettivahaa. Nimettömyys tarkoittaa, ettei äänestäjän henkilöllisyyttä voi saada mitenkään selville ääntenlaskuvaiheessa. Turvallisuuden takaamiseksi tulee kaikki nimettömät äänestyslipukkeet allekirjoittaa samalla nimellä.

  Äänestyslipukkeita voi palauttaa myös sinetöityinä. Luethan ensimmäisestä viestistä äänestysohjeet ennen äänestämistä!

  Lisätietoa saa pelinsisäisesti minulta sekä tapahtumaa ennen että paikan päällä.

  Ystävällisin terveisin,

  Hovinarri aarne210 • Joulukuun 30. päivänä klo 18:00 järjestetään toinen äänestystapahtuma Aurinkomaan pääkirjastolla Roihussa.

  Tilaisuudessa jaetaan halukkaille kirjoja ja sinettivahaa (1 molempia / henkilö) äänestystä varten ja kerätään nimettömiä ääniä. Tuleva tapahtuma on viimeinen äänestystapahtuma, jonka jälkeen kumpaankaan edellä mainituista asioista ei ole enää mahdollisuutta.

  Äänestäessäsi äänestystapahtumassa tai muutenkin luethan aloitusviestin äänestysohjeet tarkkaan! Niitä rikkoneet äänet hylätään automaattisesti.

  Äänestysaikaa on vain 31.12 asti, jonka jälkeen ääniä ei enää oteta vastaan! Mikäli haluat vaikuttaa Gaalassa palkittaviin pelaajiin, muistathan siis palauttaa oman äänesi kuun loppuun mennessä. Äänien määrän suuruus on ratkaisevaa tulosten pätevyyden kannalta.

  Lisätietoa Gaalasta ja äänestämisestä saa minulta pelinsisäisesti.

  Ystävällisin terveisin,

  Hovinarri aarne210 • Äänestystapahtuma on nyt päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

  Huomenna 31.12 on viimeinen mahdollisuus äänestää.

  Ystävällisin terveisin,

  Hovinarri aarne210 • EHDOKKAAT

  Aurinkomaa Gaalan äänten lasku on nyt onnistuneesti suoritettu. Jokaisessa kategoriassa 1-3 eniten ääniä saanutta pelaajaa on ansainnut ehdokkuuden kyseisessä kategoriassa. Ehdokkaista ja siten myös kaikista äänestetyistä eniten ääniä saaneet tullaan Gaalassa nimittämään kyseisen kategorian voittajiksi.

  Seuraavat henkilöt ovat saaneet ehdokkuuden yhdessä tai useammassa kategoriassa:

  @aarne210 @DatArnoGuy @Elzieh @Fadass69 @Gremos @Insalm @Johannnes @Johkusss @Jyyber @K9ll4 @Keksistinen @MaraHook @Melee69 @Miinaharava @NalleKalija @Nathazen @Nittta @Statsekreterare @Tasssu @Topzud @Tubaaja @valdepalde

  Ehdokkaille on lähetetty postitse myös erillinen kutsu mahdollisimman monen heistä saavuttamiseksi.

  Voittajilla on mahdollisuus palkintojen jaon yhteydessä pitää vapaamuotoinen puhe, jota ehdokkaat voivatkin halutessaan jo vapaasti ruveta valmistelemaan mahdollisen voiton varalta.

  Ystävällisin terveisin,

  Hovinarri aarne210 • AURINKOMAA GAALA

  Aurinkomaa Gaala tullaan näillä näkymin järjestämään Kuuran linnan juhlasalissa lauantaina 27. tammikuuta 2017. Tilaisuus alkaa Kuuran lava-aukiolta klo 14:00 ja sinne ovat tervetulleita kaikki Aurinkomaan alamaiset ja sitä korkeampiarvoiset kansalaiset. Tapahtumassa jaetaan Gaalan palkinnot palkinnonsaajille ja vietetään aikaa juhlien ja mennyttä vuotta muistellen.

  Korkea-arvoisille aatelisille on paikan päällä oma aitio ja heille on lähetetty postissa erillinen kutsu.

  Mikäli nälkä tai jano yllättää kesken tapahtuman, voi lavan vierustalta hakea veloituksetta ruokaa ja juomaa kohtuullisissa määrin. Korkea-arvoisilla aatelisilla on oma tarjoilunsa.

  Tapahtuman turvallisuudesta huolehtivat vartiostojen ja mustakaartin jäsenet turvallisuusvastaavan eli oikeuskanslerin johdolla. Myöhemmin tullaan julkaisemaan erityiset järjestyssäännöt, joiden noudattaminen on tapahtumaan osallistumisen ehto. Osallistujia kehotetaan myös jättämään arvotavarat kotiin mahdollisten varkauksien varalta.

  Lava-aukion yhteydessä on majatalo, jossa matkalaiset voivat viettää yönsä ja hankkia eväitä Gaalaa odotellessa.

  Ystävällisin terveisin, • JÄRJESTYSSÄÄNNÖT
   
  1. Tapahtuman aikana pätevät näiden sääntöjen lisäksi  Aurinkomaan virallinen lainsäädäntö ja yleiset hyvät käytöstavat.
   
  2. Kaikkia järjestäjien ja valvojien antamia ohjeita tulee ehdottomasti noudattaa koko tapahtuman ajan juhlaväen turvallisuuden takaamiseksi.
   
  3. Seuraavien esineiden tuonti tapahtumaan on kiellettyä ja johtaa esineiden takavarikointiin ruumiintarkastuksen yhteydessä ja mahdollisesti myös poistamiseen tapahtumasta, mikäli näitä esineitä/tavaroita nähdään tapahtuman aikana:

  • Teräaseet
  • Työkalut
  • Metalliharkot
  • Kaikki muu mahdollisesti vahinkoa aiheuttava
  • Alkoholijuomat ja muut päihdyttävät aineet
   
  4. Sairaana tapahtumaan tulo on ehdottomasti kiellettyä. Mikäli osallistujassa huomataan sairauden oireita, tulee tämän ilmoittaa asiasta ja poistua tapahtumapaikalta välittömästi.
   
  5. Puheiden, palkintojen jaon ja muun ohjelman aikana puhuminen ja / tai muunlainen häiriön aiheuttaminen on ehdottomasti kiellettyä.
   
  6. Ylimääräistä liikehdintää ohjelman aikana ei suositella sen aiheuttaman häiriön vuoksi.
   
  7. Häiriökäyttäytyminen, kuten varastelu tai töniminen, on sen aiheuttaman häiriön vuoksi kiellettyä.
   
  Järjestyssääntöjen rikkominen johtaa useimmissa tilanteissa varoitukseen / äärimmäisessä tapauksessa tapahtumasta poistoon valvojien toimesta. Jos välttämätöntä, pidätetään vaaratilanteissa oikeus mihin tahansa toimenpiteisiin juhlaväen yleisen turvallisuuden takaamiseksi. • AURINKOMAA GAALAN PÄIVÄMÄÄRÄÄ KOSKEVA TIEDOTE

  Hallintamme ulottumattomissa olevien syiden takia on Aurinkomaa Gaala pitänyt siirtää lauantain 13.1. sijasta sunnuntaille 14.1.

  Päivämäärän muuttuminen ei tule vaikuttamaan muihin edellisissä viesteissä annettuihin tietoihin. • Odottamattomien ja hallintamme ulottumattomissa olevien syiden (palvelinongelmien) johdosta joudumme siirtämään Aurinkomaa Gaalan päivämäärää nyt jo toista kertaa.

  Uudeksi päivämääräksi on päätetty lauantai 27.1.2017 klo 14:00.

  Kohdistamme nöyrimmät anteeksipyyntömme Aurinkomaan asujaimistolle edellä mainittujen ongelmien johdosta ja toivomme gaalaväen osalta kärsivällisyyttä.

  Ystävällisin terveisin,

  Hovinarri aarne210 • Aurinkomaa Gaala on nyt järjestetty ja palkinnonsaajat ovat selvillä.

  Itse tapahtumaa vaivasi pelaajien jatkuva sairastuminen ruttoon, jonka hillitsemiseksi tarvittiin kahdesti ylläpidollisia toimenpiteitä. Sen lisäksi, että ne toistuvasti keskeyttivät tapahtuman kulun, nämä toimenpiteet viivästyttivät Gaalaa siihen pisteeseen, ettei suunnitelmien mukaisia jatkoja pystytty järjestämään ja ohjelma kärsi tämän seurauksena suuresti.

  Positiivisesti ajatellen koko tapahtuman ylitse vallitsi hyvä ilmapiiri ja ainakin itse sain viettää ikimuistoisen päivän (joskaan en siitä syystä kuin kuvittelin). Näistä huolimatta oli tapahtuma ei missään nimessä sujunut suunnitelmien mukaan ja oli siten pääosin epäonnistunut.

  Palkinnot jaettiin seuraaville henkilöille:

  0 Vuoden Kirottu: @Tubaaja
  1 Vuoden Hupiukko: @NalleKalija
  2 Vuoden Juoppo: @Jyyber
  3 Vuoden Uraohjus: @Fadass69 @Gremos @Johkusss
  4 Vuoden Hups: @NalleKalija
  5 Vuoden Ammatinvaihtaja: @valdepalde
  6 Vuoden Kiertelijä: @Nathazen
  7 Vuoden Kulttuurihenkilö: @aarne210
  8 Vuoden Keksinmutustelija: @Keksistinen
  9 Vuoden Mies: @Johkusss
  10 Vuoden Nainen: Ei pystytä jakamaan
  11 Vuoden Ajattelija: @Statsekreterare
  12 Vuoden Yrittäjä: @Nittta
  13 Vuoden Valittaja: @Tasssu
  14 Vuoden Rakentaja: @Fadass69
  15 Vuoden Soss: @MaraHook @Nittta @Tasssu
  16 Vuoden Rölli: @Insalm
  17 Vuoden Kiinnostavin Henkilö: Ei pystytä jakamaan
  18 Vuoden Juorukello: @NalleKalija @PolarDynasty @Tasssu
  19 Vuoden Massahurmaaja: @Elzieh
  20 Vuoden Mielensäpahoittaja: @MaraHook @NalleKalija @Tasssu
  21 Vuoden Aurinkomaalainen: @Gremos

  ERITYISKATEGORIAT

  Vuoden Ääniharava: @Fadass69

  Vuoden Erikoispalkinto: @Termesh

  Vuoden Lääninherran Ystävä: @Jankuttaja

  Vuoden Kuuralainen: @DatArnoGuy

  Kahdessa kategoriassa (Vuoden Nainen, Vuoden Kiinnostavin Henkilö) palkintoa ei pystytty jakamaan eniten ääniä saaneiden määrän ylittäessä kolmen. Kategorioissa, joissa listataan monta voittajaa, palkinto jaettiin mainittujen pelaajien kesken.

  Tahdon kiittää valvojiamme mustakaartista ja vartiostosta sekä turvallisuusvastaaviamme Juhtia ja Johannnesta Gaalan turvallisuuden takaamisesta,

  Kuuran lääniä ja Johkusssia, jonka kanssa tekemämme työn ansiosta tällainen tapahtuma voitiin alunperin järjestää

  ja kaikkia tapahtumaan osallistuneita Aurinkomaa Gaalasta 2017.

  Ystävällisin terveisin,

  Hovinarri aarne210

  EDIT: Mikäli voitit palkinnon jossakin kategoriassa, mutta et syystä tai toisesta päässyt osallistumaan itse Gaalaan, voit käydä lunastamassa palkintosi ja kunniakirjasi Kuuran läänin edustajalta (Johkusss). • Tämä viesti poistettiin!


Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.