Aliavaruusradiot • Ehdottaisin, että aliavaruusradioille tehtäisiin oma reseptinsä. Mustakaartin, Vartioston ja Pikkuneuvoston kanavat voitaisiin poistaa kokonaan ja korvata aliavaruusradioihin luotavilla kanavilla, joissa kuuntelemiseen/keskusteluun tarvittaisiin salasana. Salasana voisi toimia hieman kuin tiirikka: pyöritellään lukuja esimerkiksi 0-6 välillä, kunnes saadaan oikea yhdistelmä, jolla pääsisi kanavalle. Lukittujen kanavien luominen olisi tietenkin mahdollista kaikille. • Kannatan, ehdottomasti. • Tää ois ehottomasti paljon hauskempi roolipelillisesti ku että vartijosto mustakaarti yms. vois vaan jonku maagisen voiman välityksellä keskustella keskenään. Mutta tietenkin niiden salasanojen pitäs olla pitkiä ja aliavaruusradion tekeminen kallista ettei vakoilu menis liian helpoksi.


 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  Killoille sit vaan omat kanavat :) • Kerrassaan mahtava idea. Muistan että irl joku oli varastanu poliisin Radion (se millä ne puhuu toisilleen) ja siten pystyny kuuntelemaan niitä. Tää tois aurinkomaahan lisää roolipelillisyyttä ja kivan ominaisuuden! • Joo todellakin tämä Aurinkomaahan.

  Vähän aliavaruusradion toiminnasta:

  1) Valtitaan käytettävä taajuus ("kanava") kaikki voivat liittyä kaikille taajuuksille. Näitä voi olla esim n. 100.

  2) Jos puheen haluaa salata valitaan salausavain, vain samaa salausavainta käyttävät kuulevat puheen, muille se kuulostaa ramdom rätinältä.

  Radioon voisi säilöä muutaman salausavaimen joita kuunnellaan automaattisesti, ja yhden jolla itse salaa puhetta. Koodin tähän voi todennäköisesti osittain varastaa galaktisen kryptoavaimista.

  3) Voi valita salaako nimensä / käytääkö nimimerkkiä.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.