Piraattilahden työpaikat
 • Piraattilahden vapaat työpaikat

  Kamariherra
  Tehtäviin kuuluu:
  - Työntekijöiden palkkaaminen ja kouluttaminen
  - Asuntojen esittely, myynti ja vuokraus
  - Rakennustarvikkeiden ostaminen
  - Lääninherran sijaisena toimiminen tarvittaessa
  Ammatissa vaaditaan
  - Suurta kiinnostusta ja halua kehittää uutta ja mahtavaa Piraattilahden lääniä.
  - Luotettavuutta ja aktiivisuutta.
  - Oma aloitteisuutta ja omatoimisuutta.
  - Hyvää keskustelu ja kirjoitustaitoa.
  Ammatti on hyvin vaativa ja sisältää paljon vastuuta.
  Aloituspalkka 50r/vk. Osoittamalla olevansa pätevä virkaan voi viikkopalkka nousta jopa sataan ropoon asti.

  Panimomestari
  Piraattilahden panimomestari toimii läänin alaisuudessa. Panimomestari johtaa kaikkia läänin panimoita ja palkkaa panimotyöntekijöitä avukseen.
  Panimomestarin tulee olla täysin oma-aloitteinen ja hallita prosenttilaskut.
  Ammattiin ei oteta ketään hakemuksien perusteella vaan kykynsä osoittanut panimotyöntekijä voidaan ylentää panimomestariksi.
  Ei viikkopalkkaa vaan panimon tuottamasta voitoista tietty osuus on panimomestarin palkka.

  Panimotyöntekijä
  Panimotyöntekijöiden tehtäviin kuuluvat seoksien vieminen haudutettavaksi tynnyreihin, valmiiden alkoholejen pullotus, raaka-ainetilausten tekeminen panimomestarin ohjeiden mukaisesti, ostajien tilauksien toimittaminen.
  Palkkaa panimotyöntekijä saa viikkoraporttia vastaan 15r/vk. Bonuksia maksetaan esim. kuljetustehtävistä läänistä toiseen.
  Panimotyöntekijäksi pääsee kuka vaan eikä hakemusta tarvitse kirjoittaa. Hakemukset panimomestarille.

  Seppä
  Sepän tehtäviin kuuluu ylläpitää sepänliikettä jossa se myy kaikkia rauta- ja kultaesineitä. Palkkaa ei erikseen ole vaan kaikki liikkeestä saadut tulot ovat ammatinharjoittajan. Aktiivinen ja kärsivällinen seppä voi tienata hyvinkin suuria summia.
  Sepän täytyy ostaa kaikki raaka-aineet Kuuran kaivoksilta.

  Rakennusmestari
  Rakennusmestarit ovat henkilöitä jotka osaavat suunnitella, rakentaa eeppisen mahtavia rakenelmia, osaavat hahmottaa isompia kokonaisuuksia heille uskotaan yleensä isommat projektit (jotka he hoitava itsenäisesti ja/tai yhteystyössä muiden rakennuvalvojien kanssa). Rakennusmestariksi ei voi päästä olematta ensin rakennusvalvoja, lisäksi edelletyksenä aikaisempi kokemus rakennusvalvojan tehtävässä suoritumisesta esimerkillisen hyvin.
  Kaikki hakemukset maaherralle, ei läänille.

  Rakennusvalvoja
  Rakennusvalvojan tehtävät ovat hyvin monimuotoiset. Hän pitää huolta siitä, että talot on rakennettu säädösten ja paikallisen tavan mukaisesti. Hän jättää huomautuksia ja antaa purkutuomioita. Hän purkaa, rakentaa ja koordinoi. (Itse rakennusvalvojan työhön koulutetaan mutta itse rakentamistaito tulee jo osata).
  Kaikki hakemukset maaherralle, ei läänille.

  Pankkiiri
  Piraattilahden lääni etsii vastuullista pankkiiria. Kysy lisätietoa ammatista voudilta tai jaarlilta. Hakemukset voudille.

  Kalastaja
  Palkataan kalastajia jotka toimii läänin alaisuudessa. Palkkana 5r/vk ja puolet voitoista mitä kalojen myymisestä saa. Kalastajalle on koju jossa hän myy kalojaan ja jota hänen tulee ylläpitää ja täyttää aktiivisesti. Onget, myyntiarkut ja työsuhdeasunnon tarjoaa lääni.

  Räätäli
  Räätälin tehtävänä on ylläpitää suutarin pajaa. Liikkettila vuokrataan lääniltä ja ammatin harjoittajan tulee ostaa tuotteita joita tarvitsee asusteiden tekemiseen Aurinkomaan tiloilta. Palkkana on kaikki voitto mitä räätäli saa. Tilikirja ja kauppa-arkut tehdään läänin puolesta.

  Leipuri
  Leipurin työ on itsenäistä ja hän saa palkkansa arkkukauppojen myynnin mukaan. Leipuri maksaa tiloistaan pientä vuokraa läänille ja toimii yksityisenä yrittäjänä. Raaka-aineet leipuri ostaa tiloilta. Ammatti vaatii kärsivällisyyttä.

  Tilanhoitaja
  Tilanhoitaja on läänin työntekijä. Hän saa lääniltä tilikirjan ja työsuhdeasunnon. Piraattilahden tila keskittyy vehnän viljelyyn ja nahan tuottamiseen. Porkkanoita, perunoita ja muita tuotetaan vain vähän sivussa. Tilanhoitaja maksaa saaduista voitoista pienen osuuden läänille. Kaikki voitot mitä jää yli läänin osuuden jälkeen on tilanhoitajan palkka.
  Tila sijaitsee Piraattilahden pääsaaresta itään päin pienen venematkan päässä. Tilanhoitaja pyörittää tilaa täysin yksin. Renkejä hän ei saa palkata.

  Kaikki työhakemukset läänin postilaatikkoon ellei toisin mainita. • Mikä Piraattilahti? Pikemminkin Lahti, paitsi ainakaan tää Lahti ei oo toivottavasti pullollaan nistejä.. • Semi epäselvä. Olisit voinut lihavoida ammattien nimet. • Päivitetty. Tilanhoitajan paikka avoinna. • Päivitetty.  • Päivitetty. Majatalonpitäjän paikka avattu. • Päivitetty! Tilanhoitajan, sekä Panimomestarin paikat ovat avoinna! • Päivitetty.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.