Oikeuslaitoksen tiedotukset • Iltaa! Olen hypännyt käskynhaltijan saappaisiin ja ajattelin nyt tehdä uuden tiedotusketjun jotta ette mene sekaisin jos oikeuskansleri sattuisi vaihtumaan. Oikeuskanslerimme @Juhti päivittelee tätä ketjua lakimuutoksien myötä. Edellisen ketjun ylläpito varmaan lukitsee sittenkun ehtii ja jos tulee jotain kysyttävää lakeihin liittyen, niin pelinsisäisesti Juhdilta, vartijoilta, päävartijoilta tai minulta kysymään, mikäli emme ole tavattavissa niin myös jaarlimme @Termesh neuvoo teitä ilomielin! • Tekijänoikeuslaki

  Rikos

  Yrityksen tai kaupan nimen, tuotteen, kirjan yms. Kopiointi ja käyttö ilman asianomaisen lupaa, mikäli kyseisiin asioihin on haettu kirjallisesti tekijänoikeuksia kirjallisesti Oikeuskanslerilta tai Käskynhaltijalta.

  Rangaistukset:

  Tekijänoikeuslain rikkominen: 30-60r sakkoa.

  Törkeä tekijänoikeuslain rikkominen: 50-100r sakkoa ja mahdollisesti max. 14vrk vankeutta.

  Uudistuksen hyväksynyt Valtias Gremos • Vartijat eivät enää kierrä lääneissä, eikä heillä ole toimivaltaa muualla kuin siinä läänissä, jonne he ovat hakeneet töihin/siirretty, mutta he voivat mennä toiseen lääniin Oikeuskanslerin, Vartiostonkomentajan tai jonkun muun ylempiarvoisen käskystä.
  Uudistuksen hyväksynyt Vararuhtinas Mikimoka. • Julkinen ulostaminen on nykyään laitonta kolmen rovon sakon uhalla. Kaupunkeihin, kyliin, teille ja muihin julkisiin rakennuksiin ei saa ulostaa lattialle/maahan. Uudistuksen hyväksynyt Valtias Gremos.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.