Metapelaaminen • Ois tietenkin kiva sääntö roolipelin kannalta, mutta turha jos ei pystytä valvomaan ja metapelaamisen raja on melko tulkinnanvarainen.. Jos maksetaan isoja palkkioita metapelaajien bustaajille todistusaineistoa vastaan niin saattais toimia, mutta siinäkin menis roolipelistä idea jos joku kylpee ja kierii rahoissa, heittelee niitä ilmaan ja kaivautuu niihin kuin myyrä, koska on ilmiantanut kymmenen kaveriaan metapelaamisesta.


 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  Tämä viesti poistettiin!


 • Voishan sen palkkion myös hoitaa antamalla tietyn ajan pitunen kunniajäsenyys. @Minerva_FIN  • @Jyyber jos tämä sääntö otettaisiin käyttöön niin menettäisin viimeisetkin sosiaalisen elämän rippeet • Metapelaamisesta rangaistuksen anto on hiukan vaikea juttu. Ei ole millään tasolla järkevää bannia heti siitä, koska loppuis hyvinkin nopeasti pelaajat. Mutta toisaalta, mikäli rangaistus on joku luokkaa tunnin banni jne, se on hyvin työtä vaativa järjestää ja todennäköisesti se ei ole riittävä peloite. Mikäli kiinnijäämisen riski on 1%, ja rangaistus on 1h bannia, veikkaisin miltei kaikkien yhä jatkavan...
  Samoilla linjoilla Shiarinin vaihtoehto B:n kanssa. Kuitenkin, esimerkiksi ei-rikollinen suunnittelu (rakentaminen, kaupat, kyl kansa tietää) pitäisi käytännössä sallia, koska muutoin esimerkiksi rakentamisen koordinointi olisi hyvin vaikeaa. Monet, kuten minä itse, harrastan Skypessä oloa pelatessani sekä Aurinkomaassa että muualla, mutta lähinnä vaihtaakseni päivän kuulumisia ja yleiseen jutteluun. Olisi ikävää jos saisin bannit Aurinkomaahan koska haluisin kertoa murtuneesta kädestäni tyttöystävälle samalla kun pelaan (pelaaminen on silloin hyvin kivuliasta itseasiassa). • Mä tiedän! Muutetaan Ilmojen valtias myös Aurinkomaaksi, mutta vain pienemmässä mittakaavassa. Sinne pääsisi edelleenkin vain kunniajäsenyyden ostaneet ja servulla olisi roolipelipakko eli metapelaamisesta rangastaisiin banneilla.


 • Ylläpitäjä

  Yksi mahdollisuus on että tehdään aurinkomaasta maksullinen ja metapelaajat saa ban.  • @Gremos sanoi:

  Yksi mahdollisuus on että tehdään aurinkomaasta maksullinen ja metapelaajat saa ban. 

   Aamaassa on jo nyt liian vähän pelaajia saatikka sitten että yritettäis houkutella ketään maksulliselle palikkapeliservulle...


 • Bannattu

  Tämä viesti poistettiin!


 • Katsoisin metapelaukseksi ns. taktisen informaation välittämisen muualla metapelaukseksi. Käytännössä tiukemmin toteutettuna suunnitteluista ja kirjaprojekteista ei tule kauhean toimivia. (Ei siis murhan suunnittelua, se on taas taktisia asioita) Myöskään en katso sitä metapelaamiseksi jos esim samassa discordissa olevat ovat samassa paikassa A-maassa keskustelemassa. Edellyttäen että keskustelun aihe on jotain mitä kukaan ei haluaisi muutenkaan salakuunnella. 


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.