Kruunajaiset sunnuntaina 29.10.2017 • Sunnuntaina 29.10.2017 kokoontuu Aurinkomaan kansa yhteen Ääriniityn linnalle juhlistaakseen maamme tulevan Valtiaan virallista virkaanastumista. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Aurinkomaan alamaiset ja aateliset. Seremonia pyritään aloittamaan osapuilleen 18:30, joten vieraita pyydetään saapumaan paikalle ruumiintarkastuksia ja muita tarvittavia toimenpiteitä varten viimeistään kello 18:00.

  Linnalle pääsee Roihusta seuraamalla Tähkävirtaan päin vievän sillan jälkeen päätiestä haarautuvaa tienhaaraa.

  Aatelisilla on paikan päällä oma alue ja ilmainen tarjoilu.

  Tapahtuman turvallisuudesta huolehtivat vartiosto ja mustakaarti. Erillinen turvallisuusohjeistus julkaistaan myöhemmin.

  Kaikkien tapahtumavieraiden oletetaan tuovan Valtiaalle yksi tai useampi lahja, jotka hän ottaa vastaan kruunauksen jälkeen.

  Ystävällisin terveisin,

  Hovinarri aarne210 • JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

  1. Tapahtuman aikana pätevät näiden sääntöjen lisäksi myös Aurinkomaan lait sekä yleiset hyvät käytöstavat.
  2. Kaikkia järjestäjien ja valvojien antamia ohjeita tulee ehdottomasti noudattaa koko tapahtuman ajan vieraiden turvallisuuden takaamiseksi.
  3. Seuraavien esineiden tuominen tapahtumaan on kiellettyä ja johtaa ko. esineiden takavarikointiin ruumiintarkastuksen yhteydessä:
   1. Teräaseet
   2. Työkalut
   3. Kaikki muu mahdollisesti vahinkoa aiheuttava
   4. Alkoholi ja muut päihdyttävät aineet suurissa määrissä
   5. Metalliharkot
  4. Sairaana tapahtumaan tulo on kiellettyä. Mikäli osallistuja huomaa itsessään sairauden merkkejä, tulee tämän ilmoittaa asiasta valvojalle ja poistua paikalta välittömästi.
  5. Puhuminen tai muu häiriön aiheuttaminen tapahtuman aikana on kiellettyä. Tästä ovat poikkeuksena aplodit ja muut suosionosoitukset seremonian ja mahdollisen ohjelman jälkeen.
  6. Ylimääräinen liikehdintä tapahtuman aikana on kiellettyä.
  7. Kaikki Valtiaan / Vararuhtinaan turvallisuutta uhkaavat tahot tullaan ampumaan Mustakaartin toimesta.

  Sääntöjen rikkominen on ehdottomasti kiellettyä ja johtaa varoitukseen / äärimmäisissä tapauksissa tapahtumasta poistoon.Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.