Kuuran kiinteistöverot • Kuuran kiinteistövero

  Tervehdys  vain kaikille. Kuurassa on aika aloittaa keräämään kiinteistöveroja taas vaihteeksi. Kaikki kiinteistöverot toimitetaan suoraan minulle, veronmaksajalla tullee olla mukana veroselvitys, jossa ilmenee henkilön omistamat kiinteistöt, niiden osoitteet ja päivämäärä. Selvityksessä pitää olla sinetti. Veroa maksetaan jokaisesta kiinteistöstä, jonka omistaa. Veromaksuja otan vastaan 24.10.2017 alkaen. Siitä on viikko aikaa maksaa verot eli aika päättyy 31.10.2017 kello 19.00. Mikäli et maksa veroa kyseisen verokauden loppuun mennessä, voidaan kiinteistösi takavarikoida. Veron voi maksaa myös useammalle kuukaudelle kerralla, jolloin veroselvityksessä tulee olla ilmi myös se, kuinka monelle kuukaudelle halutaan ne verot maksaa. Tällöin saat miulta myös todistuksen siitä, kuinka monelta kuukaudelta olet etukäteen maksanut.

  Veroa peritään seuraavasti:

  + Asunto/talo -15r/kk 

  + Tontti -50r/kk

  Kysymyksiä voi minulle esittää pelissä taikka yksityisviesteissä. Muistetaanhan että en ole kaikesta tietävä:)  • Noniin, pientä lisäystä tähän. Jos en ole paikalla silloin kun olet esimerkiksi Kuurassa ja haluaisit maksaa kiinteistöveron niin voit jättää sen postilaatikkooni joka sijaitsee Kuuran pankissa heti oikealla, kun menet sisään. Veromaksun lisäksi sinun _täytyy_ laittaa arkkuun myös veroselvitys, jossa ilmenee kiinteistösi, niiden osoitteet ja päivämäärä. [Huom, tontit myös] Jos tonttisi sijaitsee jossain kauvempana ja siellä ei ole osoitetta, kuvaile sen sijainti/laita koordinaatit siitä. Veroselvityksessä tulee olla sinetti. Jos et veroselvitystä laita ja pelkkä maksun laitat, niin et tule luultavammin saamaan rahojasi takaisin. Sama juttu toisin päin, jos laitat pelkän veroselvityksen etkä maksua  niin veroasi ei ole maksettu [Se ei katoa yhtäkkiä arkusta joka on maan alla] tai jos yrität puijata siinä että sinulla on vain yksi kiinteistö, vaikka oikeasti sinulla olisikin kaksi kiinteistöä niin veroasi ei ole maksettu. Selvitämme kaikki  nämä asiat. [Useammalle kuukaudelle tätä ei voi maksaa, silloin jos haluat kiinteistösi veron maksaa useammalle kuukaudelle, sinun täytyy hoitaa ne asiat minun kanssa. • Nyt on aika tullut lopetella kiinteistöveron keräystä. Vielä on maksamatta jääneitä kiinteistöveroja, mutta koska pankki ei ole ankara tällä kertaa on teillä aikaa maksaa vielä kaksi päivää. Eli 2.11.2017 kello 19.00 loppuu aika ja sen jälkeen kiinteistöt takavarikoidaan niiltä, jotka eivät ole veroa maksaneet. • Kuuran kiinteistövero

  Aika on taas maksaa kuukauden verot. Mikäli omistat asunnon tai tontin on sinun makesttava veroa sen mukaisesti. Aikaa on 7.4.2018 asti! Myöhäisen ilmoituksen takia aikaa on pidennetty seuraavalle kuulle.


  Veroa peritään seuraavasti:

  • Asunto/talo 15r/kk 
  • Tontti 50r/kk

  Verojen mukana on oltava myös veronselvitys.

  Veronselvityksessä täytyy näkyä:

  • Asunnon omistajan nimi
   • Mikäli asunnon veron maksaa joku muu kuin asunnon omistaja, on se olla nähtävissä veronselvityksessä
  • Asunnon osoite
  • Mihin asti veroa aikoo maksaa

  Mikäli olet jo maksanut monen kuukauden verot niin ei tarvitse huolehtia mitään. Itse verorahat ja veronselvitys laitetaan lääninpostilaatikkoon (suppilot vievät rahat lukolliseen arkkuun) tai voit luovuttaa ne kamariherralleni.

  Huom! Veronselvitykset täytyy sinetöidä! • Tämä viesti poistettiin!


 • Tämä viesti poistettiin!


 • Tämä viesti poistettiin!


 • Kuuran kiinteistövero

  Ohjeen löydät, kun menet pari viestiä ylemmäksi ^^

  Maaliskuun verot! Muistutan, että joillain alkaa menemään umpeen ne monen kuukauden maksut!

  Psst.. kaikki maksoi viime kuun verot! Pidetään sama rytmi, niin pidetään Vouti tyytyväisenä ;)


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.