Unesi • Njaa, näin ehkä pari päivää sitten unta Aurinkomaasta, jossa mä yritin löytää tieni jotenkin erittäin oudossa Roihussa, jonka talot muistutti enemmänkin Tähkävirran raunioita epäraunioisina, mutta sitten miten ne kadut oli muistutti enemmän taas Kuuraa. Joku sitten heitti siellä mulle jonkun noitakirjan ja yritin päästä siitä eroon mahdollisimman nopeasti jottei mua syytettäis noituudesta, mutta onnistuin aina vahingossa ottamaan sen kirjan takas ittelleni... 😐 • Näin unta että olin menossa antautumaan Roihun linnalle että saisin olla neutraali, sitten Melee hyppäs mun eteen ja tappo mut tulimiekalla.


 • Huonomaineinen henkilö

  Mun unes mun kone räjähti mun naaman etee :p • Tää ei oo suoranaisesti yksittäinen uni, mutta yleistä puhetta unista. 
  Mä aika harvoin näen unta, ja yleensä kun näenkin niin sitä ei tänne kehtaa jakaa. Miltei aina ainoat unet jotka näen on vain lyhyitä pätkiä, lähinnä katkenneita ajatuksia joista on aamulla vaikea saada kiinteää otetta. Hyvin harvoin näen unta joka muodostaisi minkäänlaista järkevää juonta.
  Eräs poikkeus tähän on, kun menen nukkumaan hyvin humalassa. Tällöin miltei aina nukahdan nopeasti, mutta heräilen puolen tunnin välein pitkin yötä. Tällöin näen usein pitkiä, tarinamaisia unia, joilla on lisäksi hauska tapa toistua aina kun herään ja nukahdan uudelleen. Lähempänä aamua unet yleensä loppuvat kun olen selvempi.
  Viime yönä en saanut millään unta, vaan lähinnä makasin sängyssä. Osasyy tähän voi olla asuntoni lämpötila (tällä hetkellä vain 26C)... Kuitenkin, näin jonkin unen, mikä etäisesti liittyi Aurinkomaahan, tosin Valtiaana oli yhä Pilvinen... Muuta en muista...


 • Bannattu

  Viime yönä näin unta, että olin Kurppiksen kanssa seisomassa helsingissä Linnanmäen viereisen (fiktiivisen) Helsingin Lukion edessä, kun lukiosta tuli reipas oranssitukkainen Gremos, joka tunnisti minut heti.  Tosiaan, en ole nähnyt gremosta tai Kurppista, mutta silti pystyin kuvitella heidät. • Viime yönä näin unta, että olisin kotonani jostain syystä juonut yli kuukaudella pilaantunutta täysmaitoa, samalla kun ystäväni jonka kanssa eilen join katsoi vierestä ja kannusti. Aamulla herätessäni paskaan oloon luulin ensimmäisen kahden valveillaolotunnin ajan että oksettava oloni johtuu siitä maidosta, kunnes katsoessani videota tajusin, että minullahan on vain poikkeuksellisen paha krapula... 👍 • Treffailin Kurppista pyöreän pöydän alla, metsän vieressä (?). • @Ketun Olin hoplopissa, ja kaksi kiraffia vei minut kotiin😄 • Siis mä nään ainakin joka kolmas yö unta Aurinkomaasta. Ensin se oli mobien välttelyä täyskuulla kokoajan, mut sit unet muuttu Aurinkomaan salaisuuksien selvittämiseks. Löysin kaikenlaisia raunioita ja "haasteita". Oon myös nähny unta tavallisesta asumisesta Aurinkomaassa, ja miten mun taloon koitettiin kokoajan murtautua tai sitä koitettiin grieffaa. Ei mitää hajua miks mut sellast se o. Niitä on ollu nyt tyylii vuoden.


 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  Huolestuttavaa jo nää aurinkomaa unet 


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.