Gremosin kritisointi • Wikin lukemisen sijaan oikeasti olennaiset asiat pitäisi lukea Aurinkomaan omilla nettisivuilla, niille pyhitetyllä omalla uudella sivullaan. Samoin sisäänpääsyhakemuksen teon pitäisi olla paljon yksinkertaisempaa kuin nykyisin. Uskaltaisin väittää, että jos nyt olisin uusi pelaaja, en aloittaisi Aurinkomaan pelaamista lainkaan. Lauseenakin "Lue wiki" kuulostaa siltä, että joutuu lukemaan tuntien ajan puuduttavaa tekstiä jossa ei juuri asiasisältöä ole. Kun itse aikanaan Aurinkomaassa pelaamisen aloitin, oli kaikki loretekstit, säännöt yms Aurinkomaan nettisivuilla helposti luettavissa (eli niitä ei tarvinut lähteä etsimään mistään wikeistä) ja hyvin jäsenneltyinä. Jos myös sisäänpääsyhakemuksen voisi tehdä suoraan nettisivujen kautta, ei pelaajien tarvitsisi alkaa pelleilemään heti foorumeilla copypasteilemassa templateja ja yrittää löytää oikeaa paikkaa hakemusten tekoon.

  Tldr:

  -Wikin pakollista luettavaa-tekstit suoraan nettisivuille

  -Sisäänpääsyhakemuksen tekeminen helpommaksi • mitä mun viesti täällä tekee. en oo ikinä laittanut tänne viestiä • Ei kannata edes aloittaa näiden turhien viestien laittamista ketjuihin. Sä annat ittestäs vaan negatiivisen kuvan muille @eseimi • Tämä viesti poistettiin!


 • Mielestäni olet ihan kelvollinen ''johtaja'' (unohdin sanan väliaikaisesti lol), mutta en pidä erityisen paljoa siitä, että serverille astettiin roolipelipakko. Kun joillekin ihmisille se on erittäin vaikeaa, vaikka pitäisivät serveristä kovasti. Itselleni mummoassa tuli erittäin suurena ongelmana sanoa, että lähden koneelta hetkeksi, ja mielestäni brb kuulostaa vaan tyhmältä. Piti sit yrittää mongertaa jotain siinä, mutta olen puhunut. Downvotetkaa toki jos mielipiteeni on paska, huono, tai muutenvaa erittäin järjetön (: • Lähden koneelta hetkeksi = Tulen pian takaisin? Ei se itsensä ilmaisu nyt niin vaikeaa ole loppujen lopuksi. Mielestäni se roolipelipakko on vain tosi hyvä niille pelaajille jotka oikeasti roolipelaa. Helpottaa suuresti heidän pelaamistaan ja mielestäni roolipelaavat ovat ns, tärkeämpiä kuin he, jotka eivät. • @Oldegroud Toi on kyllä totta, unohdin mainita omalta osaltani, että mä tykkään aina sanoa syyn siihen mukaan, enpä tiiä miks. Mutta kai mä sitte yritän tota käyttää :D • Tämä viesti poistettiin!

 • Bannattu

  bannaa anna mennä vaan ei kiinnosta mut 

  oikeesti tää on ihan vitun naurettavaa XD XD XD. voitko NIINKU yrittää antaa ees pelaajien roolipelata ja antaa niiden myös viedä tota palvelinta eteenpäin ketään ei oikeesti kiinnosta pelata tuol jos sä teet tollasii trollei vittu kokoaja


 • Huutista ku aina menee nii tunteisii et servu whitelistilla.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.