Suuri juhlaparaati • Kunnioittaaksemme Valtiatarta, Vararuhtinasta sekä Triumviraattia ja juhlistaaksemme yhteiskuntamme saavutuksia yli vuosien tulemme kuukauden vaihteessa järjestämään Aurinkomaassa tapahtuman, Suuren juhlaparaatin.

  Tilaisuuden ajankohta on 30.9.2017 klo 13:00.

  Paraativäki kulkee kulkueena läpi kaikkien Aurinkomaan läänien reittiä Tähkävirta – Roihu – Piraattilahti – Halla – Roihu. Jokaiseen lääniin pysähdytään hetkeksi ennen seuraavaan kohteeseen lähtöä. Mukaan voi liittyä kuka tahansa Alamainen tai ylempiarvoinen kansalainen missä vaiheessa tahansa joko ratsulla tai jalan, kunhan noudattaa paraatin virallista arvojärjestystä ja järjestyssääntöjä. Matkan varrelle on rakennettu levähdyspaikkoja, joissa on ilmainen ruoka- ja juomatarjoilu. Kuuraan ja Virtainmaalle on tämän lisäksi järjestetty lepomahdollisuus sekä mahdollisesti myös muuta ohjelmaa.

  Tapahtumaa valvovat lääninvartiostojen ja mustakaartin jäsenet Oikeuskanslerin johdolla ja se tulee kestämään muutaman tunnin verran.

  Kuuran ja Piraattilahden tulevat lääninherrat tullaan julistamaan paraatin yhteydessä sen oleskellessa ko. lääneissä ja paraatin lopuksi arvotaan puheiden yhteydessä Roihussa 10 kpl mustia siipiä.

  Ystävällisin terveisin,

  Hovinarri aarne210

  (Otattehan huomioon, että muutokset ovat tässä vaiheessa vielä hyvinkin mahdollisia!) • Virtainmaan läänin puolesta, paraatin ollessa kauniissa läänissämme, minä taikka kamariherra MaraHook jakaa paraativäelle 12 kappaletta kirjailijan itsensä sinetöimää Surmanluotia! Toivomme tämän lahjoituksen tuovan sivistystä ja iloa lukijoilleen, ja kertovan Suuren sisällissodan tarinaa uusille polville! Myös aatelisten allekirjoitusten keräilijöille tämä on mahtava tilaisuus!
  Todennäköisesti myös jonkinlainen puhe, improvisoitu taikka suunniteltu, pidetään Tähkävirran torilla juhlaväelle, taaskin minun tahi MaraHookin toimesta!

  Iloista paraatia kaikille! • Arvoisa paraativäki!

  Kuten toivottavasti suurin osa teistä jo tietääkin, aloitamme lauantaisen paraatimme Virtainmaan aurinkoisesta läänistä. Tarkemman tiedon puutteessa on paikkaa kuitenkin ehkä hieman turhauttavaa ruveta arvailemaan.

  Paraativäki kokoontukoon siis lauantaina 30.9.2017 klo 13:00 Tähkävirran torille.

  Torilla käydään oikeuskanslerin ja muiden järjestäjien toimesta vielä kaikki tärkeät käytännön asiat läpi, jotta paraatista tulisi jokaiselle kaikin puolin miellyttävä kokemus ilman sen enempiä vahinkoja.

  Tervetuloa joukkoomme viettämään mahtavaa paraatipäivää!

  Ystävällisin terveisin,

  Hovinarri aarne210Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.