Virtainmaan vartiosto tiedottaa
 • Moikka! 

  Tässä ketjussa tiedotetaan vartiostoon liittyvistä asioista, kuten työnhausta. Muistutamme myös tärkeimmistä vartiostoon ja lakiin liittyvistä kohdista. Pidetään ketju siistinä!


  Muistutetaan nyt aluksi, että Virtainmaalta löytyy vierailijoiden hevosille useita talleja, ja on mahdollista ostaa myös omakin. Tässä suora lainaus laista:

  Hevoset ja muut ratsut kaupungeissa

  Kielletty

  Hevosia, aaseja, muuleja ja possuja saa tuoda Aurinkomaan kaupunkeihin, mutta niillä ratsastaminen rakennuksien sisällä tai muutoin yleistä rauhaa ja järjestystä häiritsevällä tavalla on kielletty. Ratsut tulee mielellään jättää kaupungeissa talleille eikä niitä missään tapauksessa saa säilyttää normaaleissa asuinrakennuksissa. Tavarajuhtia tulee taluttaa hihnassa säädyllisesti kaupunkien sisällä.

  Rangaistus: Ratsu ja satula menetetään valtiolle, 5r sakkoa.


  Rikosilmoitukset ja porttikiellon saaneet pelaajat:

  Jos sinuun on kohdistunut rikos, kannattaa tehdä asiasta pikimmiten rikosilmoitus. Rikosilmoituksen malli löytyy vartioston sisäpihalta, josta löytyy myöskin laatikko, johon sinetöidyn rikosilmoituksesi voit laittaa. Muista tehdä siitä mallin mukainen! Vielä hyvä muistuttaa Virtainmaalle porttikiellon saaneista pelaajista. Heitä ovat Polardynasty, Hampurilainen, Krokotiil sekä PKoskimies.


  Jos sinua askarruttaa joki vartiostoon liittyvä asia, poikkea ihmeessä vartiostolle käymään. Muuten, toivotan kaikille Virtainmaalaisille sekä täällä vieraileville turvallista ja antoisaa elämää!

  - Virtainmaan päävartija, Ville24.
 • @Akotx 

  No, itseasiassa kopioin listan vartioston ilmoitustaululta, johon joku muu oli sen väärin kirjoittanut. Ja jos ollaan pilkuntarkkoja, pelaaja Akotkx on olemassa. Kiitos silti korjauksesta. :)


 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  Ei akotxilla oo enää porttikieltoa virtainmaalle kaketus otti sen jo 2päivää tietääkseni pois. • @NalleKalija

  Kiitos tiedosta. Harmi, että minulle ei aiemmin tiedotettu. 


 • Bannattu

  kivaa ,että uusi aktiivinen päävartij
 • Virtainmaan lääninvartiosto hakee kahta uutta vartijaa riveihinsä, huomisesta (25.9.) alkaen.

  Vartija toimii päävartijan alaisuudessa, huolehtien kansalaisten turvallisuudesta, tapahtumien turvajärjestelyistä, oikeudenkäyntien sujuvuudesta ja yleisestä turvallisuudesta läänien alueilla. Vartijalle kuuluu myös toimiensa monenlainen raportointi ja päävartijan informointi kirjallisesti ja suullisesti, mitä läänissä tapahtuu. Vartijoiksi haluavilta odotetaan jonkinlaista tietämystä Aurinkomaan laeista ja säädöksistä, ja kaikki hakijat haastatellaan ja koulutetaan päävartijoiden toimesta. Lisäksi seuraavien vaatimuksien olisi hyvä täyttyä:

  - Hyvä laintuntemus 

  - Pelannut Aurinkomaassa mielellään ainakin 3kk

  - Aktiivisuus ja kiinnostus laeista ja vartijan töistä 

  - Hyvä suomenkielen osaaminen (raportit, kuulustelupöytäkirjat yms.)

  - Luotettavuus

  Vartijaksi hakeminen ei tapahdu enään kirjallisesti, vaan suullisesti. Haastattelen vartijaehdokasta, ja mikäli hyväksyn hänet toimimaan vartijana, koulutan hänet. Suoritamme tämän jälkeen myös pienimuotoisen fyysisen testin, joka on osana koulutusta. Vartiosto tarjoaa sinulle työsuhdeasunnon,viikoittaisen palkan 40r + lisät sekä vartijan varusteet.

  - Ville24, Virtainmaan päävartija.
 • VihreaNalle on etsintäkuulutettu koko Virtainmaalla. Häntä epäillään murhasta, laittomasta musketin hallussapidosta sekä vartiostoon murtautumisesta. Hän on vaarallinen!

  Löytöpalkkio: 100 ropoa. VihreaNalle tulee toimittaa elävänä vartiostolle palkkion saamiseksi.

  Vihjepalkkio: 40 ropoa. Pidätykseen johtavasta vihjeestä maksetaan 40 rovon palkkio.

  - Ville24, Virtainmaan päävartija. • Toivottavasti nämä rikolliset saadaan nopeasti kiinni. Toivon välitöntä toimimista vartiostolta, että tuollaiset väkivaltaiset hullut saadaan kiinni.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.