Virtainmaan tiedotusketju • Tervehdys alamaiset!

  Kuten enemmistö jo tietääkin Lääninherra Tristisi valitsi eilen, 7.9.2017, siirtymisen uudelle olemuksen tasolle. Tämän seurauksena minut nimitettiin hänen seuraajakseen Virtainmaan lääninherraksi, ja täten myös aateloitiin.

  Harmillisesti aikani ei alkanut rauhallisissa merkeissä; Virtainmaa on täysin keskeneräinen, ja samaan aikaan Roihun ja Kuuran välit ovat kireät. Siksi pyydänkin molempien läänien johtoa varovaisuuteen välttääksemme avoimen sodan. Uusi sisällissota tuhoaisi rakastamamme Aurinkomaan! Tätä tulee, ja haluan, välttää viimeiseen saakka!

  Virtainmaa tulee jatkamaan paljolti lääninherra Tristisin asettamalla linjalla. Kaupungin suunnittelu on suurimmilta osiltaan Maaherra Kakkischumonin käsissä, ja hyvin pian teen päätöksen maan hintaan, jolloin tonttien myynti voi alkaa. Hinta tulee riippumaan etäisyydestä kaupunkiin. Tonteilla EI SAA harjoittaa maanviljelyä, tähän tarkoitukseen on rakenteilla Virtainmaan siirtolapuutarha kaupungin muurien ulkopuolelle. Maan ostamiseksi tulee ensimmäisenä katsoa alue joka halutaan ostaa, ja tämän jälkeen tulla Lääninherra Kaketeuksen puheille, myöhemmin myös Kamariherran kunhan hänet on valittu. 

  Kunnioitan kaikkia edeltäjäni tekemiä sopimuksia, ja pidän hänen muistoansa elossa. Astun suuriin saappaisiin, jotka toivon voivani joku päivä täyttää. Haaste on suuri, ja siksi pyydän teiltä kansalaisilta apua. Mikäli saatte kehitysidean tai vinkin joka olisi avuksi Virtainmaalle ja koko Aurinkomaalle ilomielin kuulisin sen!

  Eläköön Aurinkomaa! • Tervehdys!

  Lähestyn teitä muistutuksella; tämä on ensimmäinen kuukausi jolloin kiinteistöveroa kerätään. Siksi olisi hyvin tärkeää tehdä Virtainmaan läänille (uskoisin myös muissa lääneissä asuvien olevan hyvä tämä muistaa) ilmoitus, mikäli olette myyneet lääniltä ostamanne asunnon/tontin jollekulle pelaajalle. Ellei mitään ilmoitusta/kauppakirjaa ole läänille toimitettu, lähtee veroilmoitus edelliselle kirjatulle omistajalle! 
  Minä en aio jokaiselta asukkaalta erikseen kysyä "onko tämä sinun talosi?" 
  Olisin hyvin kiitollinen jos tarkistaisitte asianlaidan.

  Kiitos • Hei taas!

  Myös Virtainmaalla päättyy verojen keruu tänään 31.10. Mutta, pankin päätöksen mukaisesti annamme kaksi päivää lisäaikaa maksaa. Eli 2.11. verojen tulee olla kamariherra MaraHookin käsissä, joko henkilökohtaisesti toimitettuina tahi selvityskirjeen kanssa läänin postilaatikossa.

  Sillä pankkiirimme erosi kesken kuun, hoitaa kamariherra veroinkeruuta kunnes uusi pankkiiri on palkattu. Tämä on poikkeusjärjestely, ja normalisoitunee ensi kuussa pankkiirin myötä.

  Tällä hetkellä vangittuina tai tutkintavankeudessa olevilta ei, ellei toisin myöhemmin ilmoiteta, peritä veroa. Tulevaisuudessa näin tullaan tekemään vain jos henkilö on vankina suurimman osan kuuta. On mahdollista että veron maksaa joko Valtio, tai vangilta myöhemmin muodossa tai toisessa peritään summa, riippuen miten pankkilaitos ja Valtio päättää.

  Ylistetty olkoon Valtias! • Rakkaat alamaiseni!

  On velvollisuuteni, itseasiassa yksi viimeisistä velvollisuuksistani, ilmoittaa Virtainmaan lopullisesta kohtalosta. Jo kansan keskuuteen levinneen huhun mukaisesti Virtainmaata kohtaa pian suuri tuho! Suuri vapahtajamme Gremos on ennustanut viikon Teille aikaa evakuoida koko lääni kaikesta irtaimesta omaisuudestanne!

  Valtiaamme Gremoksen päätöksellä, lääni lunastaa 20.11. päivän kello 20 asti Virtainmaalaisten asuntoja takaisin. Valitettavasti korvaamme vain 50% kiinteistön ostohinnasta. Mikäli asunto oli sisustettu jo ennen alkuperäistä ostoa, saa omistaja silti ottaa sisustuksen mukaansa. Viikon jälkeen omistusoikeus siirtyy Aurinkomaan valtiolle ilman korvausta, lopullisesti.

  Tapahtuman jälkeen Virtainmaan lääni katoaa maailmankartalta, jättäen jälkeensä vain palaneen ja tuhkaan valuneen maan. Lakkautan samalla oman toimenkuvani, ja muut läänin työntekijät pyritään työllistämään mahdollisimman pian. Villalan tilan työntekijät tilanhoitaja Meowliciousta lukuunottamatta siirtyvät halutessaan Ääriniityn maatilan alaisuuteen kuin myös J-Marketit. Mikäli ruokatilanne romahtaa siirroksen aikana, Valtio jakanee hätäapua kansalle.

  Toimenpiteitä:

  -Lääniltä ylitse jäävät rahat ja rakennusmateriaalit lahjoitetaan Piraattilahden läänin käyttöön!
  -Läänin kultavarannot myydään sepille kuluvan viikon kuluessa!
  -Läänin ruuti- ja kuulavarasto myydään 50% tavallisesta hinnasta vartioistoille ja Mustakaartille heidän näin halutessaan.
  -Läänin aseet luovutetaan Mustakaartille.
  -Villalan tilan jäämistöt siirretään Ääriniityn tilan haltuun.

  Monet teistä ovat vanhoja Virran asukkaita, ja olette katkeria läänin kohtalosta. Myös minä olen äärimmäisen pettynyt ja surullinen tähän kohtaloon. Kuitenkin, on nähtävä valoa siellä missä sitä ei ole! Kuura, Roihu, Piraattilahti kaikki kasvavat tätä seuraavina viikkoina! Myös minä tulen muuttamaan Roihuun viikon kuluttua. Kaikki ovat tervetulleita seikkailemaan Virtainmaan raunioissa, jossa myös lähes varmasti järjestetään tapahtumia Teidän iloksenne!

  Tahdon kiittää erityisesti Virtainmaan suuria ystäviä ja kehittäjiä: Tristisi, Meowlicious, Kakkischumon, Ville24, MaraHook, Kurppis!

  Tämä on totisesti synkkä päivä.
  Suuret kiitokset teille kaikille, ja hyvästi Virtainmaa!

  Kaketeus Auratus, aatelinen


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.