Etsintäkuulutus • Lainsuojaton PKoskimies on etsintäkuulutettu koko Aurinkomaassa. 

   

  PKoskimies on tunnettu rikollinen ja on syyllistynyt lukuisiin viattomiin alamaisiin sekä Aurinkomaan Oikeuslaitoksen sekä Mustakaartin henkilöstöön kohdistuneisiin raakoihin murhiin. PKoskimies on myös tunnettu harhaoppien harjoittaja. 

    

  Löytöpalkkio: 200 ropoa. PKoskimies tulee toimittaa elävänä lähimpään Vartiostoon palkkion saamiseksi. 

    

  Vihjepalkkio: 50 ropoa. Kaikkista PKoskimiehen pidättämiseen johtavista vihjeista annetaan 50 rovon palkkio.

     

  Mustakaarti pyytää kaikkia PKoskimiehen uhreja tekemään rikosilmoituksen ja toimittamaan sen suoraan Kaartin toimitiloihin Valtionkonttorilla. 

     

  - Käskynhaltija Putte


 • Bannattu

  Hienoa että tämä Aurinkomaan pahin rikollinen etsintäkuulutettiin ja julistettiin lainsuojattomaksi! Oikeuslaitos toimii jälleen, hyvä. Kunpa tämä jonne jäisi vielä nopeasti kiinni! Hyvä @Jonni1! • Kemia on etsintäkuulutettu koko Aurinkomaassa.

  Kemia syyllistyi murhaan, maanpetokseen sekä harhaoppiin.

  Löytöpalkkio: 300 ropoa. Kemia tulee toimittaa elävänä vartiostolle palkkion saamiseksi.

  Vihjepalkkio: 50 ropoa. Kaikista Kemian pidättämiseen johtavista vihjeista annetaan 50 rovon palkkio.

  Mustakaarti pyytää Kemian mahdollisia uhreja tekemään rikosilmoituksen lähimpään vartiostoon. • Tämä viesti poistettiin!


 • mun mielestä tassu ei oo pätevä käslynhaltija


 • Ylläpitäjä

  Ywwin vaan combat loggaa koko ajan pois(ja ei ole ensimmäinen kerta) juuri kun se ollaan saamassa kiinni se ei ole reilua meininkiä eikä mitenkään ole roolipelimäistä, toki ymmärrän jos disconnectaa mutta sitten pitäisi tulla takaisin heti. Jos ei halua jäädä kiinni sitten hyppää vaikka vuorelta alas. Tai jotain muuta on niitä lukumattomia tapoja päästä karkuun.

  Tai juoksee karkuu tai pöllii hepan tai jos laittanut hevosen esim. talliin valmiiksi pakomatkaa varten. Ei se niin vaikeeta ole.  • Jos tota jatkuu kauan, vois mun mielestä antaa suoraan bannit. Ei kukaan kaipaa tollasia combatloggaajia Aurinkomaahan. Ikinä. • noituutta roviolle tomosset • Ywwin on etsintäkuulutettu koko Aurinkomaassa.

  Lainsuojaton Ywwin on tunnettu combatloggailustaan joka lasketaan harhaopiksi sekä syyllistynyt useisiin murhiin/murhan yrityksiin.

  Löytöpalkkio: 500 ropoa. Ywwin tulee toimittaa elävänä mustakaartille palkkion saamiseksi.

  Vihjepalkkio: 50 ropoa. Kaikista Ywwinin pidättämiseen johtavista vihjeistä annetaan 50 rovon palkkio.

  Mustakaarti pyytää Ywwinin mahdollisia uhreja tekemään rikosilmoituksen lähimpään vartiostoon.

  //Edit: Ywwin on saatu kiinni, suuret kiitokset @Johkusss, @VihreaNalle sekä @valdepalde. • NalleKalija on etsintäkuulutettu koko Aurinkomaassa.

  NalleKalijaa epäillään vallankaappauksen suunnittelusta, vankilapaosta ja varmaan tuhannesta muusta rikoksesta.

  Löytöpalkkio: 200 ropoa. NalleKalijan löytöpalkkio maksetaan myös vartioston jäsenille, joten taitavat oikeuslaitoksen jäsenet nyt on teidän aikanne näyttää mihin pystytte. NalleKalijan löytöpalkkion teille tulee jakamaan itse arvon Valtias Gremos.

  Vihjepalkkio: 50 ropoa. Kaikista NalleKalijan pidättämiseen johtavista vihjeistä annetaan 50 rovon palkkio.

  Mustakaarti pyytää NalleKalijan mahdollisia uhreja tekemään rikosilmoituksen lähimpään vartiostoon. Huomioikaa, että jokainen rikosilmotus tutkitaan perusteellisesti joten lavastaminen on täysin turhaa. • NalleKalijaa epäillään nyt toistamiseen vallankaappauksen yrityksestä, joten löytöpalkkio on noussut 750 ropoon. Palkkio jaetaan myös oikeuslaitoksen jäsenille. • Okatus on etsintäkuulutettu koko Aurinkomaassa. Okatusta syytetään vallankaappauksen yrityksestä.

  Löytöpalkkio: 400r

  Kaikista Okatuksen pidättämiseen johtavista vihjeistä annetaan 50r palkkio. Okatus tulee toimittaa Mustakaartille elävänä löytöpalkkion saamiseksi. 


 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  Tämä viesti poistettiin!


 • Tämä viesti poistettiin!

 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  Tämä viesti poistettiin!

 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  Tämä viesti poistettiin!

Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.