Turnajaiset Roihussa 26.8.
 • Kesän tullessa päätökseensä on aika järjestää Roihun läänissä kauan odotetut turnajaiset. Ajankohdaksi on valikoitunut lauantai 26.8. klo 14.00. Turnajaiset yritetään toteuttaa pitkälti samalla kaavalla kuin Roihun Suurmarkkinoilla ja katsojiksi ovat tervetulleita kaikki vähintään Alamaisen arvon omaavat pelaajat. Korkea-arvoiset aateliset (Hallitsijat, Vararuhtinas, Triumviraatti) on kutsuttu tapahtumaan erikseen kirjeitse, ja heillä on paikan päällä oma aitionsa sekä ilmainen tarjoilu.

  Osallistujat:

  1. Johkusss
  2. Miinaharava
  3. K9ll4
  4. Meluava
  5. Nefu707
  6. Jankuttaja
  7. Mikimoka
  8. Jean_de_Flambeur
  9. MineWarrior98

  Turnajaisissa osallistujat taistelevat eeppisissä taisteluissa pyörtymiseen (pyörtymiseen, ei kuolemaan) asti ja kilpailevat maineesta ja kunniasta varta vasten rakennetulla areenalla katsojien silmäin edessä. Häviäjä putoaa ja voittaja pääsee jatkoon, ja taistelut jatkuvat, kunnes lopullinen voittaja on selvillä.

  Turnajaisiin voi tietysti myös osallistua. Kilpailijoille annetaan taistelua varten täysi rautapanssari, sotakirves ja kilpi. Osallistumismaksu on 5 ropoa, ja mahdollisuutena on voittaa ruhtinaalliset 1000 ropoa. Jokainen osallistuja saa lisäksi myös virallisen kunniakirjan. Mikäli tahdot osallistua, ilmoitathan asiasta hovinarri aarne210:lle yksityisviestillä tai pelinsisäisesti viimeistään 22.8. Lisäohjeita julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

  Tapahtuma järjestetään Roihun turnajaisareenalla Roihu – Kuura valtatien varrella vähän matkaa Roihun suunnasta. Areenalla on 2 kahteen osaan jaettua istumakatsomoa (yhteensä 48 paikkaa) sekä lisäksi selostajan ja kutsuvieraiden aitiot.

  Tapahtuman turvallisuudesta vastaavat oikeuskanslerin johdolla lääninvartijat kaikista lääneistä. Kysymykset turvallisuudesta voi ohjata oikeuskanslerille.

  Paikan päällä voi kauppa-arkuista ostaa ruokaa seuraavan hinnaston mukaan:

  • Pihvi: 0.5r
  • Kauraleipä: 0.5r
  • Keksi: 0.15r
  • Vesipullo: 0.3r

  Kutsuvieraille on ilmainen tarjoilu.

  Erillistä turvallisuusohjeistusta julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

  Ystävällisin terveisin,

  Hovinarri aarne210 • Tämä viesti poistettiin!


 • Tämä viesti poistettiin!


 • TIEDOTE ROIHUN TURNAJAISTEN (26.8.) KILPAILIJOILLE

  Tämä tiedote pitää sisällään kattavat ohjeet kaikille turnajaisin ilmoittautuneille kilpailijoille. Jokaisen kilpailijan tulee käydä tarkasti läpi ja ymmärtää tämän tiedotteen sisältämä ohjeistus. Näiden ohjeiden rikkominen johtaa kilpailijan porttikieltoon ja suorituksien hylkäämiseen.

  5 rovon osallistumismaksu tulee maksaa viimeistään tapahtuman yhteydessä hovinarri aarne210:lle. Kenelläkään kilpailijoista ei ole oikeus osallistua tapahtumaan ilman osallistumismaksua!

  Kuten muidenkin, tulee kilpailijoiden noudattaa (tässä tiedotteessa mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta) oikeuskanslerin tässä ketjussa tiedottamaa turvallisuusohjeistusta. Hyvin tärkeätä on myös, että kilpailijat kaikissa olosuhteissa noudattavat hovinarrin tai valvojien paikan päällä antamia ohjeita.

  Kilpailijat saapuvat turnajaisiin muiden katsojien mukana ruumiintarkastuksen läpi ja asettuvat istumapaikoille katsomoon, josta heidät kaikki kutsutaan tapahtuman alkaessa hovinarrin toimesta pääportille valmistautumaan. Kaikkien kilpailijoiden tulee saapua tapahtumaan täysin sydämin ja terveinä. Itsensä voi parantaa elvytystankissa, joka Roihussa sijaitsee valtionkonttorilla (sisäänkäynti sisäpihalta).

  Pääportilla kulloinkin taistelevalle parille annetaan varusteet (rautapuku, sotakirves ja kilpi) ja heitä käsketään siirtymään vastakkaisille puolille areenaa. Omia varusteita ei saa tuoda turnajaisiin. Hovinarrin merkistä taistelu aloitetaan, ja se jatkuu, kunnes toinen taistelijoista pyörtyy. On äärimmäisen tärkeää, että vastustajaa ei tapeta, vaan vain lyödään maahan. Tällöin odotetaan, että pyörtynyt kilpailija herää, siirrytään pääportille ja annetaan varusteet takaisin siellä oleville valvojille. Taisteluiden välissä tulee osallistujien parantaa itsensä nukkumalla. Tätä varten on paikan päällä jokaiselle osallistujalle sänky ja ruoka- / juoma-arkku. Kun seuraavat kilpailijat ovat valmiina taisteluun, heille annetaan varusteet ja taistelu toistetaan.

  Kun kaikki tarvittavat taistelut on käyty ja voittaja on selvillä, kutsutaan kaikki taistelijat riviin ja hovinarri antaa jokaiselle kunniakirjan osallistumisesta. Tämän jälkeen voivat kilpailijat poistua paikalta. Rahapalkinto annetaan voittajalle hovinarrin toimesta myöhempänä ajankohtana suuren voittajaan kohdistuvan turvallisuusriskin takia.

  Ystävällisin terveisin,

  aarne210 • TURNAJAISTEN TULOS

  Turnajaiset on nyt alussa tapahtuneesat pienestä sähläyksestä huomioonottamatta onnistuneesti vietetty. Paikalle olivat saapuneet kilpailijat Johkusss, Miinaharava, K9ll4, Keijo669, Mikimoka ja Jean_de_Flambeur.

  Kuuden jännittävän taistelun jälkeen voittajaksi selviytyi Miinaharava. Onnea hänelle!

  Haluan kiittää tapahtumasta kaikkia katsojia, kilpailijoita sekä erityisesti Oikeuslaitosta, Mustakaartia ja lääninvartiostoja, joiden avulla tapahtuman järjestäminen sujui jouhevasti.

  Toivon voivani järjestää vastaavanlaisia tapahtumia tulevaisuudessakin.

  Ystävällisin terveisin,

  aarne210Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.