Oikeuslaitos tiedottaa: Vartiostouudistus  • Hyvät kansalaiset. Täten 30.4.2017 oikeuslaitos ottaa käyttöön uuden toimintamallin. Uudistuksen on allekirjoittanut vararuhtinas mikimoka. Uudistuksella on viikon siirtymäaika, jonka aikana käytetään vanhaa mallia jos ei saada asioita heti toimimaan. Wikissä on kaikki tiedot uudistuksesta, suosittelen että luette sen. Mutta nyt, uudistuksen pariin.

    Tärkein uudistus tässä lienee että vartiostot eivät enää hoida tutkintoja. Tästä lähin oikeuslaitoksen rikostutkijat hoitavat tutkinnan kuulustelusta pöytäkirjaan. Vartiostojen uusi tehtävä onkin yleinen järjestyksen valvonta, henkilöiden pidätys (Huom tutkijalla ei ole oikeuksia pidättää ketään), sekä vankien hoito. Vartijat voivat ottaa henkilön kiinni, mikäli tutkija päättää että joku henkilö otetaan kiinni tutkimusten ajaksi. Vartijat myös ovat mukana kuulusteluissa turvaamassa tutkijaa, sekä tarvittaessa todistamassa oikeudessa jos joku väittää toisin kun kuulustelussa on sanottu. Vartiostoilla on oltava myös nykyään vastaanottotiski, tiputusselli sekä tutkijan toimisto.

    Uudistuksen tärkeimmät tarkoitukset ovat vähentää korruptiota, koska nyt vartijat eivät enää voi vaikuttaa tutkintoihin. Puolueeton tutkija hoitaa nyt tutkinnat. Myöskin vartijoiden palkka tulee nousemaan joten siitä ei enää tarvitse kitistä.

    Linkki wikiin: http://aurinkomaa.wikia.com/wi...

    - Oikeuskansleri, Ritari009


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.