Armahdusoikeudenkäynti: Akotkx • Akotkx on saanut  10 puoltajaa, joten hänellä tullaan pitämään armahdusoikeudenkäynti.

  Oikeudenkäyntiin on tultava paikalle vähintään 10 puoltajaa. Jos puoltaja ei pääse paikalle oikeudenkäyntiin, on hänen mahdollista kirjoittaa puolto kirjallisena ja toimittaa se postilaatikkooni valtiokonttorille. Kirjallisen puollon tulee olla sinetöity ja se on otsikoitava: "Armahdus: Akotkx". Kirjassa on syytä kertoa miksi puollatte Akotkxia. Armahtamiseen tarvitaan vähintään 10 puoltoa, mutta nekään ei takaa armahdusta. Oikeudenkäyntiin toivotetaan paikalle kaikki puoltajat, vastustajat, sekä katsojat.

  @akotkx Ehdota sopivaa aikaa.

  Oikeudenkäynti pidetään tekniikanmuseolla luentosalissa, jossa pidetään kaikki oikeudenkäynnit siihen asti että uusi oikeustalo valmistuu.

  - Oikeuskansleri Ritari009 • Aloitetaan oikeudenkäynti tiistaina klo 17.00  Tarkastukset aloitetaan 15min ennen, vartijat ja @Akotkx tulkaa paikalle mielellään puoli tuntia ennen. @Akotkx jos tämä aika ei käy, ilmoita tänne ja ehdota uutta aikaa.

  -Oikeuskansleri Ritari009 • Muistutuksena huomisesta, oikeudenkäyntiä ei pidetä oikeustalolla joten tarkastuksessa olevat tavarat eivät ole niin hyvin turvassa kuin oikeustalolla. Suosittelen siis jättämään KAIKEN pakollisen/arvokkaan kotiin.

  - Oikeuskansleri Ritari009 • Oikeudenkäynti on pidetty. Aiheen voi sulkea. Päätöksenä tuli että @akotkx armahdettiin.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.