Oikeuslaitoksen tiedotukset • Huomio päävartijat. Jokaisen vartioston pitää tuoda perjantaihin mennessä raporttinsa minulle. Raporttiin on sisällyttävä vartioiden työraportit, päävartijan työraportti kuluraportti sekä erillisesti kuluraporttiin kirjattuna kaikki mitä vartiosto on tehnyt viime viikkoina (tutkinnat pidätykset yms). Mikäli raportteja ei ole saapunut perjantaihin mennessä, on minun mietittävä asiasta rangaistuksia. Pätee myös vankilanjohtajaan.

  @Kakko87 

  @Johkusss 

  @valdepalde 

  @Juhti 

  -Oikeuskansleri Ritari009 • Roihun päävartijan paikka avautuu. Tiedot ylempänä.

  -Oikeuskansleri Ritari009 • Oikeuskanslian osoite päivitetty. Lisätty kuva toisiksi ylimpään viestiin oikeustalosta, jotta uudet pelaajat löytävät rakennuksen. Tästä lähin kaikki työpaikat löytyvät omalta sivultaan:(Aurinkomaa/valtion työpaikat/ Oikeuslaitoksen työpaikat)

  -Oikeuskansleri Ritari009 • Oikeuskanslia jää lomalle tästä päivästä alkaen. Olen poissa 29.7-6.8.2017. Koitan käydä minechatillä
  aurinkomaassa aina välillä ja pyrin seuraamaan foorumia kiireiltääni.
  Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille.

  -Oikeuskansleri Ritari009


 • Kaikille oikeuslaitoksen työntekijöille tiedoksi: Huomenna 7.8.2017 pidetään oikeustalolla yleinen kokous. Kaikkia oikeuslaitoksen työntekijöitä, vartijoita tutkijoita yms pyydetään saapuvaan kokoukseen. Aloitamme kokouksen klo 12.00 alkaen

  -Oikeuskansleri Ritari009 • Oikeuslaitos ottaa käyttöön uuden toimintamallin: Pistotarkastukset.

  Pistotarkastusten idea on vähentää laittomien esineiden oloa katukuvassa. Tällä tarkoitetaan mm musketteja ja pelaajien päitä. Pistotarkastus toimii näin:

  -Oikeuskansleri Ilmoittaa foorumille pidettävästä tarkastusajanjaksosta (esim viikko) vähintään 2pv ennen pistotarkastusta.

  -Vartijat suorittavat tarkastuksia heille ilmoitetulla paikalla (pistotarkastuspisteellä) joka voi olla esim kaupunkiin tuleva portti tai silta. 

  - Kaikki pisteelle tulevat tarkastetaan ja kysytään onko henkilöllä laittomia esineitä hallussaan. Tämän jälkeen suoritetaan ruumiintarkastus. Mikäli henkilöltä löytyy laittomia esineitä, toimitaan normaalin käytännön mukaisesti ja annetaan esimerkiksi sakko.

  - Mikäli joku henkilö kääntyy ennen pistettä huomatessaan pisteen, voidaan hänen olettaa omistavan laiton esine ja vartijoilla on oikeus pysäyttää ja tarkistaa henkilö.

  - Pistotarkastusta suorittavat aina vain vartijat ja mahdollisesti oikeuskansleri.

  Huom: Mikäli oikeuskansleri ei ole ilmoittanut tulevasta tarkastusjaksosta ja vartija väittää sen pitämisestä voidaan vartijaa syyttää virkarikoksesta. 

  Wikiin tulee lähipäivinä tarkat tiedot pistotarkastuksesta.

  Uudistuksen on hyväksynyt vararuhtinas mikimoka

  -Oikeuskansleri Ritari009 • Oikeuslaitos muuttaa tutkintavankeus aikaa. Nykyinen 2pv pysyy, mutta nyt rikostutkijalla on mahdollisuus anoa kirjallisesti enintään viikko lisää tutkintavankeus aikaa. Viikko lisäaikaa per tutkinta ja vanki. Mikäli oikeuskansleri tämän hyväksyy, voidaan henkilöä pitää viikko tutkintavankeudessa, normaalin 2pvn lisäksi. Asia on kirjoitettu wikiin.

  Muutoksen hyväksyi vararuhtinas mikimoka.

  -Oikeuskansleri Ritari009 • @Jonni1

  Huvittavaa että uhkailette nyt lainsuojattomuudella pelaajaa joka tappoi tämän teidän peiteoperaatiota suorittavan lainsuojattoman. • @Jonni1

  Kaarti uhkaili lainsuojattomuudella, ja sinä uhkailit lähettää Kaartin perään.


 • Bannattu

  Juu itteeki ottaa vähä päähän ku Keijo oli lainsuojaton jonnen vika sekin ... Kirjoittakaa adressi Jonnin erottamiseksi  täältä: dldkskssndndndn • Mustakaarti on mitätöinyt edellisen oikeuskanslerin myöntämät aseenkantoluvat. Syynä on entisen kanslerin kirjanpito-ongelmat. • Kaipaakos Ritari009 vielä vahistusta vartioihin? Voisin pitkästä aikaa taas aktivoitua aurinkomaan suunnalla jos saisin paikan. • Tämä viesti poistettiin!


 • Ensinnäkin hakemukset tehään pelin sisällä ja toiseksi Ritari009 ei ole Oikeuskansleri eikä päävartija. • okei kiitosta hommat taas vaihteeksi vähän hakusessa kun ei ole tullu pelattua. • Tehkääpäs uusi ketju oikeuslaitokselle tai edes ilmoittakaa että oikeuskansleri on vaihtunut. Epäaktiivisemmat pelaajat on näiden takia ihan hakusessa.


 • Bannattu

  hyvä että rikosjärjestöt on kriminalisoitu nyt koko Roihun vartiosto saadaan kiikkiin • Lakia muutettu seuraavasti


  Asianomaisen ei ole pakko nostaa rikosilmoitusta näin halutessaan. Henkeen, terveyteen ja yleisen rauhaan kohdistuvissa rikoksissa valtiolla on oikeus nostaa syyte ilman asianomaisen lupaa. Oikeuskansleri tai käskynhaltija voivat päättää nostetaanko syyte vastoin asianomaisen lupaa. Tällaisia rikoksia on murha, tappo ja maanpetos.

  Jos asianomainen ei ole tehnyt asiasta rikosilmoitusta tai ilmaisee että ei halua nostaa syytettä asiasta, jos epäilty kansalainen on keritty jo vangita hänet vapautetaan asianomaiseen kohdistuneista rikoksista. Jos syytetty on tehnyt muita rikkeitä tutkintavankeuden tai pidätyksen yhdeytessä vastustanut pidätystä tai häneltä löytyy laittomia esineitä henkilön tutkinut vartija tekee asiasta rikosilmoituksen, eikä hän vapaudu.

  Uudistuksen on hyväksynyt Vararuhtinas Mikimoka.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.