Roolipelihahmosi - Season 2 • Koko nimi: Tasssu

  Sääty: Aatelinen

  Asuinpaikka: Kuura

  Ammatti: Käskynhaltija

  Pituus: 178cm

  Paino: 60kg

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: Hyvin varautunut hahmo, usein toinen käsi musketissaan kiinni kävellessään pahaisten irtolaisten ohi.

  Perusvaatetus: Käyttää ainoastaan Termesh Collectionin/Herrasväen räätälöinnin vaatteita joiden päällä hän pitää rautaisia suojapanssareita.

  Kiinnostuksen kohteet: Musketti, alkoholi, raha, laki

  Taustaa:  Tasssu vietti lapsuutensa köyhissä olosuhteissa Kuuran syrjäisimmillä kujilla, sillä hänen vanhempansa menehtyivät palkkamurhaajien murhatessaan heidät. Siitä asti hän tiesi, että jonakin päivänä hän tulee kantamaan ylpeänä vartijan/mustakaartin nimikettä ja taistelemaan rikollisuutta vastaan. Tänä päivänä Tasssu ihastelee uljaan kartanonsa rakennustöitä yhdestä Kuuran kalleimmista asunnoista, ja hän on saavuttanut tavoitteensa loistavasti, sillä hän on nykyään käskynhaltija.

  Tavoitteet:  Aatelisuus, luottolistalle pääsy, oma kartano, rikkaan aatelisen kanssa naimisiinmeno

  //Edit: Downvoteajille tiedoksi, tämä viesti on pelkkä vitsi. • (Päivitetty versio)

  Koko nimi: Tubaaja Pavel Resun

  Sääty: Alamainen

  Asunpaikka: Tuntematon

  Ammatti: Ex Kamariherra

  Pituus: 184cm

  Paino: 83kiloa

  Ikä: 32

  Vaatetus: pukeutuu lähes aina valkoiseen ja haponkestävään ihonmyötäiseen alkemiatakkiin. Työskennellessään hänen käsisään voi nähdä nahkaiset ja paksut hansikkaat. Pitää myös suojalaseja ulkonäön, turvallisuuden ja auringonsuojan takia. Näiden vaatteiden päällä on milloin mitäkin.

  Luonteen piirteet ja ominaisuudet: Omalla tavallaan varautunut ja ihmisen luonnetta lukeva persoona. Osaa arvioida millainen ihminen on. Hyvin paljon nykymaailmaan kyllästynyt ja tulevaisuudelta vaatimattomia odottava henkilö. Tubaaja on myös salamyhkäinen ja erakoitunut tuntemattomaan paikkaan. Lisäksi Tubaaja on erittäin uskollinen tämänhetkiselle Vararuhtinaalle, muihin hän suhtautuu varoen.

  Kiinnostuksen kohteet: Alkemia, historiallinen kulttuuri, haasteet, selviytyminen, seikkailu ja rakentaminen

  Taustaa: Valtias pilven kuoltua hetken kuurassa seikkailut Tubaaja Lähti kuurasta Insalmin ottaessa Raislinmajerin paikan Lääninherrana. Tarinan mukaan erässä luolassa keitettyään ruokaa kaivosjohtajana keitokseen tipahti jotain eritystä joka sai hänet innostumaan alkemiasta. Saavuttuaan pääkaupunki roihuun hän alkoi rakentamaan tornia alkemiaan varten. Kuitenkin Tubaaja sai osakseen nallejen vihan kun yllätti Okatuksen ja Aarnen taloltaan ilman, että heillä olisi ollut siellä lupaa olla. Hetkeä myöhemmin hänet yritettiin murhata mutta onnistui tappamaan murhaajansa ennen itse maahan luhistumistaan. Tämän jälkeen hänen torninsa varastettiin kertaalleen ja sen sisällä vieraili varkaita kerta toisensa jälkeen Tubaaja alkoikin tähän nopeasti kyllästyä. Kun kamariherran paikka avautui Tubaaja haki ammattiin, sitä ennen työskennellen ahkerasti metsähakkuussa, Alkemia ei ollut tuottanut voita leivänpäälle, Eikä itse asiassa edes sitä leipää. Hän Tarvitsi kipeästi jotain parempaa työtä. Mikimoka Huomasi Tubaajan aherruksen ja Tubaaja pääsi kuin pääsikin Kamariherraksi ja toimi virassa pitkään kunnes uuden vallanvaihdoksen jälkeen Gremos siirtyi Valtiaaksi. Roihussa Kamariherraa ei enää tarvittu ja Tubaaja ymmärsi tämän hyvin.

  Tubaaja ei halunnut kuitenkaan palata takaisin tornille joka vai ryöstettäisiin kerta toisensa jälkeen. Lisäksi joku oli vaihtanut hänen torninsa lukon eikä hän edes päässyt sisälle. Tubaaja päätti pakata tavaransa ja suunnata tuntemattomaan paikkaan eikä hänestä ole sen jälkeen ole paljoa kuulunut. Tosin joskus öisin on nähty valkoisen takin pilkahduksia. Ehkä hän vielä vierailee silloin tällöin Roihussa?

  Tavoitteet: Tuntemattomat • Tämä viesti poistettiin!


 • Koko nimi: Putte Henrik Andersson 

  Sääty: Aatelinen 

  Asunpaikka: Roihu 

  Ammatti: Entinen Käskynhaltija, Jaarli, Oikeuskansleri, Virtainmaan metsänvartija ja Roihun päävartija. Nykyisin veteraani ja eläkkeellä. 

  Pituus: 182 cm

  Paino: Ruoka on maistunut. 

  Ikä: 53

  Vaatetus ja ulkonäkö: Sininen takki aidoilla, kultaisilla napeilla. Harmaat housut ja hiuksilla keikkuu lasit. Punaiset, harmaantuvat hiukset ja kapeahko iho. 

  Luonteenpiirteet: Ärtynyt häiritsevistä alamaisista. Rento ja mukava ystäville ja tutuille. Asiallinen, ei ole suurimman  hässäkän keskellä vaan seuraa sivusta. 

  Kiinnostuksen kohteet: Mikä sattuu kiinnostamaan. Rakentaminen. 

  Taustaa: Äärimmäisen pitkäaikainen työ oikeuslaitoksella. Kokenut mm. Piraattilahden kapinan komentajana Roihussa. Asunut ja työskennellyt käytännnössä aina Roihussa. Roihulainem henkeen ja vereen. 

  Tavoitteet: - 


 • Bannattu

  Koko nimi: EN Suostu Kertomaan .. Rooli Peli Salaisuus (Noobo Yonne)

  Sääty:  en kerro, Valtias

  Asunpaikka: Nallekylä

  Ammatti: Entinen Noobo Yonne, nykyisin Aurinko Maan Valtias Ja Yonne

  Pituus: en kerro (ainakin 500c)m

  Paino: en kerro, KASA PASKAA

  Ikä: en keerroo

  Vaatetus ja ulkonäkö: alaston noobo

  Luonteenpiirteet: vittumainen kusipää, asennevammainen angstinen keski-ikäinen Yonne

  Kiinnostuksen kohteet: es ja cs pärisee jonnet tärisee 

  Taustaa: dabboi Noobo yonneja Ennen. Nyt Hän On piratti Lahden Kuningas.

  Tavoitteet: tappaa meow uudestaan X----dsaddjaosjo • Koko nimi: Chemistry Queenkake

  Sääty:  Alamainen

  Asunpaikka: Rajamaat, piiloluola

  Ammatti: Lainsuojaton

  Pituus: 187cm

  Paino: 78kg

  Ikä: 27

  Vaatetus ja ulkonäkö: Nuorelta vaikuttava urhea mies, Keskijakaus, Sininen paita, Parta, Housut. Lainsuojattomana yleensä musketti kädessä

  Luonteenpiirteet: Urhea, Jokseenkin lihaksikas nuorehko mies. Kantaa aina muskettia mukana, valpas. Hänellä on myös vilkas mielikuvitus

  Kiinnostuksen kohteet: Ryöstöt, Naiset ja Alkoholi, Kiertävät tarinat ja huhut ja raha..

  Taustaa: Joutui lainsuojattomaksi olemalla väärässä paikkaa väärässä aikaa. Tajusi että ei tämä kummempaa olekkaan vaikka sinua jahdattaisiinkin talikot kädessä. Hän oli orpo, ja naiset hän hurmasi sormia napauttamalla. 

  Tavoitteet

  - Olla tunnetuin lainsuojaton

  - Tuhota vihollisensa 

  - Noudattaa käytäntöjään

  - Antaa köyhille


 • (Päivitetty versio)

  Nimi: Fadass69 ei sukunimeä, koska on lammas.

  Sääty: Aatelinen

  Asuinpaikka: Oma tontti, omistaa talon/asunnon kaikissa lääneissä.

  Ammatti: Maaherra

  Ikä: 37v

  Ulkonäkö: Siistiin pukuun pukeutunut lammas.

  Pituus: 182cm

  Paino: 63kg

  Luonteenpiirteet: Erittäin mukava, kiltti ja yrittää auttaa kaikkia mahdollisia. Ystävällinen ja tekee mitä vain ystäviensä puolesta!

  Tavoitteet: Aurinkomaan kehittäminen rakennuksien avulla!

  Kiinnostuksen kohteet: Rakentaminen, alkoholi, raha ja tietenkin kissa ;)

  Erityiset tiedotRakastaa kaakaota ja viinaa, lempiase suurmiekka.

  Rajoitteet: Hieman hidas ajattelukyky, sairastuu helposti, motivaatio-ongelmat välillä.

  Taustaa: Syntyi kaukaisella tasangolla, molemmat vanhemmat olivat lampaita, mutta he halusivat Fadass69:n pääsevän pidemmälle kuin kukaan lammas aiemmin, joten he lähettivät tämän opiskelemaan ihmisten kieltä ja tapoja. Aluksi oppimisessa oli vaikeuksia, mutta hän oppi pikkuhiljaa kunnes oli erittäin hyvä kielessä ja päätti lähteä Roihua kohti alamaisuutta ja ammattia hakemaan. Hän oli aina pitänyt rakentamisesta, joten yritti päästä rakennusalalle, jotta voisi tehdä Aurinkomaasta upean paikan, josta kaikki olisivat ylpeitä! Hän haki alamaisuutensa Virtainmaalta ja suuntasi takaisin Roihuun rakennusvalvojaksi. Hän teki duunia Roihussa, kunnes siirtyi Kuuraan ja sai ylennyksen rakennusmestariksi tehdessään monia taloja ja edistäen Kuuraa paljon. • Kun tämä ei voi enää vaikuttaa negatiivisesti pelamiseeni, kirjoitanpa pienen kuvauksen hahmostani. Tämä on pääasiassa uusille pelaajille, jotta he tietäisivät kuka minä olen roolihahmossani, mutta tietenkin myös niille, jotka ovat minusta kiinnostuneita.

  Nimi: Jean de Flambeur (Sukunimi tarkoittaa uhkapeluria.)

  Syntymäaika: 23.6.2300

  Pituus: 175cm

  Paino: 70kg

  Ulkonäkö: Komea, mustatukkainen, nuori mies. Yleiseen pukeutumiseen kuuluu hieman raollaan oleva nahkatakki sekä siistit housut, kengät ja paita.

  Luonne: Tuntematon. (Selvittäkää pelin sisällä, jos kiinnostaa.)

  Asuinpaikka: Piraattilahti

  Ammatti historia: Toimi hirviönmetsästäjänä ja myi kerämäänsä tavaraa. Paljastui kuitenkin rikollisorganisaation johtajaksi ja joutui vankilaan. Toimii nyt palkkasoturina.

  Juoruakan kertomus Jeanista 9. Syyskuuta 2325: Haluat siis tietää siitä Flambeurin pojankoltiaisesta? No, hänestä ei paljon tiedetäkkään, mutta kerron kaiken minkä pystyn. Hän ilmestyi tänne Aurinkomaahan joskus vuonna 2320 tai ainakin olen niin kuullut. Hän oli jo silloin täysi ikäinen, joten hänellä on myös takanaan tuntematonta historiaa.

  Saavuttuaan tänne hän vaikutti ihan normaalilta nuorelta mieheltä, vaikka olikin hiema vaitelias. Hän tienasi aluksi hieman omaisuutta puunhakkuulla, mutta eräänä päivänä hän ilmoitti Virtainmaan lääninherra Tristisille ryhtyvänsä hirviönmetsästäjäksi. Tämä herätti paljon huomiota, mutta utelijat eivät saaneet kysymyksiinsä vastauksia, koska häntä näkyi harvoin ihmisten ilmoilla. Emme tiedä vieläkään, mitä hän teki muulloin, mutta nykytianteen perusteella minä uskon hänen metsästäneen hirviöitä ja suunnittelleen rikoksia.

  Mitä rikoksia? No hän on nyt syytettynä sellissä rikollisorganisaation johtamisesta. Se on ainakin varmaa, mutta muista juoruista en tiedä. Ehkä sinun kannattaisi kysyä sitä suoraan häneltä, jos olet kiinnostunut.

  Hän on kyllä hieman kummallinen, mutta toivon, että vankilasaaresta vapauduttuaan sieltä astelisi ulos kunnon kansalainen. Toivo on kuitenkin vähäinen, koska hän ei ole kuulemma edes osallistunut laitoksen töihin... Ei minulla muuta paitsi, että voisitko antaa köyhälle leskelle muutoman killinkin palkaksi.

  Kiitos ja näkemiin!

  Tavoitteet: Tuntematon. (Selvittäkää pelin sisällä, jos kiinnostaa.)

  Kiinnostuksen kohteet: Tuntematon. (Selvittäkää pelin sisällä, jos kiinnostaa.)

  Jos haluatte jakaa noihin "Tuntematon" kohtiin tietoa muiden nähtäväksi, laittakaa yv. Ajattelen näiden tietojen olevan sellaisia, joita voisitte kuulla kadulta.

  Tärkeitä roolipelaamiseen liittyviä asioita: Käytän globalia vain kaupunkialueilla "ihmisten ilmoilla". Muualta minut voi tavoittaa aliavaruusradion välityksellä. • Nimi: Johannnes

  Kutsumanimet: Joona, Yonneyohannus, Joonas, yone, JonnaJuhannus yms

  Asuinpaikka: Kuura

  Ammatti: Kaartinkomentaja [Vielä joskus voi muuttua]

  Ikä: Tällä hetkellä 63-vuotta

  Pituus: ~175

  Paino: 71-kilogrammaa

  Sukupuoli: Mies

  Vaimo: Ei ole enää.

  Sääty: Alamainen

  Luonteenpiirteet: Usein ystävällinen, haluaa auttaa irtolaisia parhaansa mukaan alkuun ja muutenkin auttaa pelaajia. Kunnioittava korkea-arvoisempia kohtaan. Välillä ankara sellaisia kohtaan jotka eivät osaa käytöstapoja tai muuten eivät tottele. 

  Ulkonäkö: Vaaleanruskea  parta joka peittää pienen osan leuasta ja poskista. Vähän harmahtavat hiukset ja tummansiniset silmät.

  Perusvaatetus:  Kulkee aina tummanpunaisessa Mustakaartilaisen takissa, jossa on valkoisia nappeja. Molemmista olkapäistä löytyy valkoiset koristeet. 

  Kiinnostuksen kohteet: Oikeuslaitos, tiedustelulaitos, musketit- ja kaikenlaiset muut aseet. Erilaiset liput/vaakunat.

  Erityiset taidot: Sepän taidot.

  Rajoitteet: Ei jaksa uida kovin pitkiä matkoja. 

  Motto: "Jos suutahtaa, kohta sulta pää nurjahtaa"

  Mielenterveys ja heikkoudet: Mieliala saattaa vaihdella äkkiseltään vihaiseksi ja  iloiseksi, kuitenkin usein ystävällinen ja iloinen. Ei usein pysty puhumaan vaimostaan.

  Ammattitausta: Ihan Aurinkomaan uuden mapin alussa, kun Tristisi, Insalm ja Seea olivat hallitsijoita niin hain Mustakaartilaiseksi, Laetan ollessa käskynhaltijana. Mustakaartissa ollessani muutaman kuukauden erosin ja rupesin palkkasoturiksi. Palkkasoturina en kauvaa viihtynyt kun hain takaisin Mustakaartiin. Sieltä ylenin kaartinkomentajaksi ja kaartinkomentajana olen viettänyt suurimman ajan ollessani uudessa mapissa, mutta pari kuukautta sitten jäin eläkkeelle Mustakaartista ja vietimme pienet juhlat sille. Kukapa tietää vaikka vielä joskus hakisinkin Mustakaartiin? Muutaman kuukauden hoidettuani vartioston asioita, alkoi kiinnostus palaamaan Hallitsijoiden henkivartiostoa kohden. Nyt olen Kaartinkomentaja.

  Tietoa vaimosta: Vaimo kuoli raa'asti salamurhaan, Roihun pimeällä kujalla. Hän huusi vartijoilta apua, mutta kukaan ei kuullut häntä. Hän juoksi suoraan ansaan, umpikujaan ja sitten hänen jahtaajansa otti tikarin esille, puukotti ja raahasi syrjemmälle, mutta ei tarpeeksi hyvin.Vartijat löysivät partioidessaan ruumiin ja ilmottivat tästä Joonajohannekselle. Joona oli ihan musertunut kuullessaan tästä. Tämän takia Joonajohannes haluaa olla oikeuslaitoksella töissä, että hän voisi ainakin yrittää estää tälläiset tapaukset ja tutkia niitä.

  Tavoitteet: Hoitaa vartioston asiat parempaan kuntoon ja pitää kuria vartiostossa. Hoitaa Mustakaartin asioita. • Tämä viesti poistettiin!

Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.