Roolipelihahmosi - Season 2 • En kestä! Ihanaa, että kaikki olette kirjoitelleet omista mielenkiintoisista hahmoistanne! :) • @Pixeli : Omista roolipelihahmoista, jotka tulevat Aurinkomaan uuteen mappiin. • Koko nimi: Valdepalde 

  Asuinpaikka: (Päivitetään, kun Aurinkomaa aukeaa)

  Ammatti: (Päivitetään, kun Aurinkomaa aukeaa)

  Ikä: 37 vuotta

  Pituus: 189cm

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: Hiljainen ja välillä arvaamaton. Yleensä ystävällinen ja auttavainen. 

  Ulkonäkö: Ruskea nalle. Mustat silmät. 

  Perusvaatetus: Musta valkoinen liivi jossa punainen kravaatti. Harmaat housut ja kengät. Yleensä kävelykeppi mukana ja silinteri tai kolmiokolkkahattu päässä. 

  Kiinnostuksen kohteet: Seikkailu, Aurinkomaan historia ja alkoholi.

  Taustaa: Valdepalde menetti äitinsä, kun hän oli 2 vuotias. Hän menetti myös isänsä, joka kuoli ruttoon Valdepalden ollessa 25 vuotias. Tämän jälkeen Valdepalde lähti tutkimaan maailmaa ja löysi paikan nimeltä Aurinkomaa ja päätti muuttaa sinne. 

  Tavoitteet: Seikkailla paljon ja tehdä jotain höydyllistä.


 • Bannattu

  Tämä viesti poistettiin!


 • Tämä viesti poistettiin!

 • Bannattu

  Nimi: Topzud

  Asuinpaikka: Kuura

  Ammatti: Majatalonpitäjä

  Ikä: 28

  Pituus: 184cm

  Paino: palttia 85kg

  Luonteenpiirteet: Ailahteleva, mutta päättäväinen ja pitää kiinni periaatteistaan. Ottaa helposti riskejä. Kostonhimoinen ja epämiellyttävä tietyille ihmisille, mutta jotkut luonnehtisivat häntä lähinnä huvittavaksi.

  Ulkonäkö: Vaalea iho, vaaleat hoitamatta jääneet hiukset sekä parta, ja ruskeat silmät.

  Kiinnostuksen kohteet: Aseet, sodat, ihmiset.

  Taustaa: Piraattilahden itsenäisyyssodassa taistellut kapinallinen. Surullinen pitkäaikaisen ystävänsä Oka Nallemaan kuolemasta, mutta jatkaa eteenpäin.

  Harrastanut laittomuuksia ja kapinoinut valtiota vastaan lähes koko ikänsä. Topzud on perustanut Okatus Nallemaan kanssa majatalon, mutta ei ole kyennyt jättämään rikoksen päiviä taakseen ja tekee laittomuuksia yhä majatalon töiden varjossa.

  Tavoitteet: Omaisuuden kasvattaminen (ehkä hieman kyseenalaisinkin keinoin) • Nimi: Arno. Koko nimi kenties on olemassa, mutta sitä ei tunneta.

  Asuinpaikka: Kuura

  Ammatti: Kamariherra

  Ikä: Noin 40

  Pituus: 177 cm

  Paino: Normaalipainoinen

  Luonteenpiirteet: Haaveilija, jäärä, alkoholisti. Ystävällinen mukaville ihmisille, tyly ja arvaamaton vähemmän mukaville ihmisille. Tykkää oleilla Kuuran linnalla.

  Ulkonäkö: Pitkät tummanruskeat hiukset, jotka ovat hieman kiharat ja ulottuvat olkapäihin asti. Parta ja viikset, jotka peittävät leuan, osan poskista ja suunympärystän. Kulkee aina vanhassa viininpunaisessa sotilastakissa, jossa on paikallaan olkamerkit osoittamassa Kuuralaisuudesta.

  Taustaa: Arno taisteli nuoruudessaan Piraattilahden sisällissodassa Piraattilahden joukoissa ja kokee tämän yhä ylpeydenaiheeksi. Hahmo kuitenkin on äärimmäisen Kuura-mielinen ja kertoilee edustaneensa sodassakin ensisijaisesti Kuuraa. Arno pitää Kuuran kansaa ylpeänä ikiroudan peittämien korpimetsien soturikansana, jonka kaltaista sisua ei muualta Aurinkomaasta enää löydy. Toisinaan hahmo muistelee haikeudella nuoruuden hetkiä esiaikojen nuoressa Kuurassa tai Piraattilahden sodassa.

  Kiinnostuksen kohteet: Arnon lempijuoma on grogi, jota hän pitää ikäänkuin Kuuran kansallisjuomana. Myös sienimuhennos on viikottaisella ruokalistalla.

  Tavoitteet: "Pannaan yhdessä Kuura kuntoon" • Koko nimi: Bella Donna Convallaria

  Asuinpaikka: Tähkävirta, Virtainmaan lääni

  Ammatti: Virtainmaan lääninvartioston päävartija

  Ikä: 27

  Pituus: 192cm

  Paino: 75kg

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: Erittäin konservatiivinen, luotettava, perfektionisti ja yleensä rauhallinen. Mukaville henkilöille huolehtivainen ja ystävällinen.

  Ulkonäkö: Pitkä ja laiha nainen, jolla on ruskeat pitkät ja kiharat hiukset joiden päällä lepää kukkaseppele. Hänellä on vihreät silmät, ja erittäin kalpea iho.

  Perusvaatetus: Arnolta varastettu punainen merimiestakki, tummansiniset housut ja vaelluskengät.

  Kiinnostuksen kohteet: Bellan suurimpia kiinnostuksen kohteita ovat ehdottomasti rakentaminen, kasvit sekä lait ja muut oikeuslaitoksen asiat.

  Taustaa: Bella syntyi Virtainmaalla erittäin uskonnolliseen ja konservatiiviseen maanviljelijä perheeseen. Bella asui perheensä kanssa kunnes lähti opiskelemaan pääkaupunkiin oikeustieteitä. Bella ei koskaan palannut maanviljelyn pariin perheen toiveiden mukaan, ja on tällä hetkellä suvun ainut henkilö joka ei tee töitä maanviljelyn parissa. Hän jätti myös uskonnon vaikka hänen perheensä oli jyrkästi sitä vastaan. Vaikka Bella on eronnut tästä uskonnosta hän osallistuu edesmenneiden vanhempiensa toiveiden takia säännöllisesti tärkeimpiin uskonnollisiin juhliin. Nämä juhlat ovat miltein ainoat tapahtumat jossa Bella tapaa maalla asuvaa perhettään.

  Tavoitteet: Linnan rakentaminen joen viereen. Aurinkomaan rakennushistoriaan jalanjäljen jättäminen, sekä oikeuslaitoksen johtaminen.

  Ai juu sit kaikille jotka on sillai "Uskonnoista puhuminen on kielletty aurinkomaan säännöissä" haluaisin huomauttaa että kyseessä ei ole Irl uskonto :)  • Nimi: Nitta Majer3

  Asuinpaikka: Kuura

  Ammatti: Somistaja

  Ikä: 16

  Pituus: alle 170cm

  Luonne: Tunteikas, Hiljainen, Ujo, temperamenttinen, salaperäinen, arvaamaton ja ei anna tahtoaan helposti läpi.

  Ulkonäkö: Ruskeat hiukset, Mustat silmät ja laiha.

  Perusvaatetus: Punainen takki, mustat farkut ja napa paita.

  Kiinnostuksen kohteet: Kasvit ja kukat, arkkitehtuuri ja sisustus.

  Taustaa: Adoptioisä kuoli kun oli täyttänyt 16 vuotta. Siitä lähtien on matkannut ympäriinsä ja pysähtyi Virtainmaalle asustelemaan.

  Tavoitteet: Ei ole tavoitteita.  • Tämä viesti poistettiin!


 • Nimi: Karvis_ (Ei ole suostunut kertomaan oikeaa nimeään. Vain lähimmät sukulaiset tietävät.)

  Asuinpaikka: Siellä minne kohtalo johdattaa.

  Ammatti: -

  Ikä: 27

  Pituus: Noin 170cm

  Paino: Viime mittauksessa n. 5 vuotta sitten 85kg

  Luonne: Alkoholisti, ystävällinen ja muutenkin mukava, jos hänellekkin ollaan mukavia. Karvis_ on myös kostonhaluinen ja ei helposti anna anteeksi. Hieman nallevastainen.

  Ulkonäkö: Ruskea tukka, siniset silmät sekä vaalea iho.

  Vaatetus: Musta kankaanpala suojaamassa arpeutunutta ihoa oikealla puolella naamaa. Harmaa repaleinen kaapu, jossa on ruskea vyö. Vaaleat housut ja ruskeat saappaat.

  Kiinnostuksen kohteet: Erityisesti erilaiset alkoholit, erilaisten esineiden keräily sekä aseet.

  Taustaa: Aurinkomaahan tullessaan Karvis_ oli naamioituneena teiniksi, mutta myöhemmin naamioitui uudestaan vanhaksi mieheksi melkein paljastuttuaan. Tunnettiin aluksi nimellä Napanoyhta. Vanhuksena tunnettiin KarvaMiehenä ja nyt rohkaistuneena uskalsi ottaa asunsa pois ja olla oma itsensä. Saanut nykyisen lempinimensä, Karvis_, vanhuksen karvaisesta olemuksestaan.

  Tavoitteet: Tienata joskus vielä pelkällä juomisella. • Nimi: Pelek Vanhaoja

  Asuinpaikka: Roihu

  Ammatti: Rakennusala

  Syntymäaika: 10.5.2259. (Noin 60v)

  Pituus: 183cm

  Luonne: Sinisilmäinen, heikkohermoinen, ahkera, haaveilija, ystävällinen suurinta osaa kohtaan.

  Ulkonäkö: Harmahtavat hiukset, harmaat viikset ja syvänsiniset silmät.

  Perusvaatetus: Tummahko pusakka, ruskeat nahka housut joissa punainen vyö, ja ruskeat nahkakengät.

  Kiinnostuksen kohteet: Arkkitehtuuri, rakentaminen, ihmiset, yrittäjyys, uhkapelit.

  Taustaa: Pelek on aina pitänyt rakentamisesta, talojen suunnittelemisesta ja kaikesta tältä väliltä, jo nuorena meni töihin rakennusvirastoon ja on ollut rakennusalalla koko elämänsä. Pelekillä on myös ollut haaveita pitkin elämäänsä jotka ovat entisestään vain vahvistuneet. Yksi hänen haaveistaan on se että hän vielä jonain päivänä saisi pyörittää omaa yritystään, työllistää työntekijöitä ja auttaa koko maata hänen työllään mutta pikkuhiljaa Pelek on joutunut luopumaan haavestaan sillä eläkepäivät kutsuvat...

  Tavoitteet: Oma yritys tai maineikas työpaikka. • Kopioin tän pohjan ny joltain.. :D

  Koko nimi: Miina Silvaforesta

  Asuinpaikka: Kuura

  Ammatti: Pankkiiri

  Ikä: ei suostu kertomaan :-)

  Pituus: Noin 182cm

  Paino: Ei uskalla punnita

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: Avulias (ainakin omasta mielestään), ystävällinen (ainakin suurimmalle osalle), utelias ja yrittää tehdä hyvää usein ei-niin-hyvällä menestyksellä. 

  Ulkonäkö: Ruskeat silmät, ruskeat hiukset ja hoikka.

  Perusvaatetus: Punaruskea takki, steampunk-tyyliset lasit. Usein vaaleanpunainen kolkkahattu, housut ja kengät sekä viininpunainen liivi.

  Kiinnostuksen kohteet: Alkoholi, Kuuran menomestat

  Taustaa: Teen tän myöhemmin

  Tavoitteet: Aatelisuus, sisustusliikkeen aukaiseminen Kuuraan ja sitten muihin lääneihin (AUKEA)

  Roolipelillisiä rajotteita: Allerginen lohelle sekä porkkanoille, muuta ei tiedossa tiedossa • Koko nimi: Häive Kareenpoika

  Asuinpaikka: Etninen rautavuolainen, kiertelee valtakuntaa

  Ammatti: Kysyjille seikkailija, totuudessa tekee mitä vain rahasta

  Syntymäaika: 2299.9.6

  Pituus: Kuusi jalkaa

  Paino: 8 ja puoli leiviskää

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: Sanoo mitä sylki suuhun tuo. Ikävä vittuilija joka haluaa nähdä maailman palavan. Löysä moraali on hänelle sekä haitta että hyöty. Rasistinen ja "ironisesti" sovinistinen

  Ulkonäkö: Hoikka, pitkäraajainen tummahiuksinen ja sinisilmäinen, vielä hiukan lapsenkasvoinen nuori mies. Pukeutuu tyypilliseen rautavuolaiseen vuoristopukuun.

  Erikoistuntomerkit: Pyrkii sulautumaan joukkoon ja näin ollen ei kovinkaan merkillepantava hahmo.

  Perusvaatetus: Perinteinen Terässalon sini-puna-valkoinen takki.

  Kiinnostuksen kohteet: Historia, aseet, ihmisen anatomia, biologia, naiset, sahti, sekä valtion kätkemät salaisuudet ja kielletyt asiat.

  Taustaa: Häive Kareenpoika syntyi entiseen Rautavuon suurkuninkaan vasallisukuun, joka vallitsi Terässaloa. Aurinkomaan vallan ja lääniliitoksen jälkeen Terässalo vietiin hänen isoisältään, jonka jälkeen suku on elänyt köyhää maalaiselämää Rautavuon laaksossa. Isä iskosti Häiveeseen rautavuolaisille tyypillisen halveksunnan virtainmaalaisia kohtaan jo nuorella iällä. Toisin kuin useat rautavuolaiset, hän on saanut kevyen jalkaväen koulutuksen ja osaa sissi- vuori ja kaupunkisodankäynnin. Vanhempiensa kuoltua hän keräsi perheen rahat ja lähti opiskelemaan biologiaa ja historiaa Roihun yliopistoon, mutta sai osakseen halveksuntaa rautavuolaisena fiinien roihulaisten ja ylpeiden virtainmaalaisten toimesta. Toisaalta hän tutustui kahteen kuuralaiseen- Arnoon ja Ilkkaan. Heidän kanssaan Häive tuhlasi viimeisetkin rahat viinaan ja huoriin, ja kun hän oksensi yliopistossa kesken tentin, hän lensi ulos.

  Tämän jälkeen hän on saanut surullisenkuuluisan maineen rikollisena, jota ei koskaan saatu kiinni. Kurpitsamurhat, Tähkävirtalaisen henkivartijan murha, panimon poltto, vartijan silpominen - näistä kaikista häntä epäiltiin, mutta mistäkään niistä ei häntä saatu vastuuseen. Vain aika näyttää kuinka kauan kestää että hänen näppinsä tarttuvat johonkin, josta hän ei niin vain saa sormenjälkiään irti.

  Tavoitteet: Sukunsa puolesta kostaminen, täydellisen alkoholin maistaminen, raha, valta ja maailma liekeissä.

  Roolipelillisiä rajotteita: Kehno ratsastaja

  Motto: Tilaisuus tekee varkaan • Koko nimi: (Päivitetään)

  Asuinpaikka: (Päivitetään)

  Ammatti: (Päivitetään)

  Syntymäaika: (Päivitetään)

  Pituus: (Päivitetään)

  Paino: (Päivitetään)

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: (Päivitetään)

  Ulkonäkö: (Päivitetään)

  Erikoistuntomerkit: (Päivitetään)

  Perusvaatetus: (Päivitetään)

  Kiinnostuksen kohteet: (Päivitetään)

  Taustaa: (Päivitetään)

  Tavoitteet: (Päivitetään)

  Roolipelillisiä rajotteita: (Päivitetään)


 • Bannattu

  Koko nimi: Etienne Kirjo (Eki)

  Ikä: Ei varmaa, noin seitsemäntoista.

  Kiinnostus: Taide, kirjallisuus, kaupanteko.

  Taustaa:  Samana päivänä kun oli Valtiatar on määrä kruunata, varas liikkui roihun teillä. Varkaan tehtävänä oli murhata Valtiatar Seea..  Varas oli varastanut Valtiattaren palvelijan paperit, ja hieman muokannut niitä.

  Varas kulki kohti linnaa, suurta siltaa pitkin. Hän astui linnaan sisään papereitensa kanssa. Hän astui huoneeseen sisään ja veti musketin käteensä. "On aika kuolla, Val..." hän huusi. Sitten hän tajusi tuijottavansa kolmea hampaisiin aseistettua miestä, jokaisella muskettipistoolit ja miekka kohti miestä.

  Silta.

  Vesi.

  Mies rekaleisissa vaatteissa herää sillan alta. Hän kömpii ylös ihmeissään. "Kuka.. olen..?" Mies löytää taskustaan sivun, jossa lukee "Etienne Kirjollinen, Alias Eki."

  Tavoitteet: Try not to fucking kill everyone. (Myös Kirjailijoiden Killan perustaminen.) • Koko nimi: Zavrazhin Saumonen

  Asuinpaikka: Tähkävirta, Virtainmaa

  Ammatti: Ammattia ei vielä ole.

  Syntymäaika: 4.2.2290 (n. 29-vuotias)

  Pituus: 192cm

  Paino: 81kg

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: Tavoiltaan brutaali mutta silti lempeitä periaatteita omaava. 

  Ulkonäkö: Rusehtavat, suorastaan suklaiset silmät, ruskeat hiukset, huonosti hoidetut viikset ja lyhyt parta. Hymy saattaa vilahtaa aika-ajoin.

  Perusvaatetus: Eläinten paskassa kylvetetyt vanhat nahkaiset vaatteet, joiden päällä on panssaria.

  Kiinnostuksen kohteet: Talous, raha, yhteiskunnan tapahtumat, luonto ja vapaus. Pyrkii välttelemään yksinkertaista elämää.

  Taustaa: Sukujuuret yltävät kauas muualle. Kivisydämiset vanhemmat jättivät lapsen aikoinaan oman onnensa nojaan pojan ollessa noin 16-vuotias. Asui köyhien perheiden suojattina monet vuodet. Kehitti brutaalit, suorastaan ihmismieltä raastavat tapansa perheiden huostassa. Kun köyhät talonpoikaisperheet eivät enää huolineet raakaa ja huonokäytöksistä lasta, oli nuoren aikuisen pakko elättää itsensä jollain muulla tavalla. Teki hämäriä palkkatöitä, joihin kuului muun muassa velallisten surmaaminen sekä toisten viljasatojen sabotointi kilpailun vähentämiseksi markkinoilla. Joutui matkaamaan kauas pois vainojen ja halveksunnan takia. Löysi itsensä lopulta Roihusta ja on sieltä tuleva tuomitsemaan kanssaeläjiään.

  Tavoitteet: Palkkasoturiksi ryhtyminen ja vanhoista tavoistaan eroon pääseminen. Haluaa olla taas kuin kuka tahansa muu. Alkoholinkin kokeilu houkuttelee. • Koko nimi: Himmeli Von Hazzel

  Asuinpaikka: Kuura

  Ammatti: Kaivosmies. Unelmana hovimestari. 

  Ikä: Noin 28 vuotta

  Pituus: Viime mittauksessa 183cm

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: Hyvin hiljainen, mystinen sekä ujo. Saattaa vaikuttaa kummalliselta, mutta todellisuudessa ystävällinen ja avulias, kun tutustuu. Yrittää tehdä kaikkensa Kuuran hyväksi, vaikka usein epäonnistuukin.

  Ulkonäkö: Siniset, aika suuret silmät. Ruskeat hiukset, jotka ovat aika pitkät edestä. Ruskea takki, punainen rusetti sekä ruskeat saappaat. Pari pisamaa nenän päällä, joita ei huomaa kuin läheltä katsoessa.

  Kiinnostuksen kohteet: Alkoholi, muut ihmiset, arkkitehtuuri

  Taustaa: Saapui Aurinkomaahan uusien hallitsijoiden aikaan ja juoksi välittömästi Virtainmaalle työn toivossa. Ryhtyi rengiksi, jonka huomasi nopeasti tylsäksi. Juoksi Kuuraan ja ryhtyi kaivosmieheksi. 

  Tavoitteet: Aatelisuus, hyvä työ

  Roolipelillisiä rajotteita: Ei (vielä) tiedossa • Uutta kehiin kun vanhan suunnitelmat eivät menneet suunnitellusti.

  Nimi: 
  Cestroneus Korpinotko
  Asuinpaikka: Virtainmaa
  Ammatti: Leipuri Hiiva
  Ikä: 25v
  Ulkonäkö: Tummat hiukset sekä mahtava tumma parta, siniset silmät, vaalea iho. 
  Pituus: 180cm
  Luontenpiirteet: Väkivaltainen sekä töykeä tuntemattomia ja töykeitä henkilöitä kohtaan.
  Tavoitteet: Aatelisuus, Virtainmaan luottolistalle pääsy, oman maatilan perustaminen, alkemistin tornin rakentaminen ja alkemistin ammatti, alkemian sekä lääketieteen kehitys Aurinkomaassa. Kasvikirjan loppuun kirjoittaminen. Oma huvila/kartano syrjempänä tähkävirran keskustasta niityllä, jota ympäröi korkeat ja ylväät vuoret.
  Kiinnostunut: Ruoantuotanto, alkemia ja lääketiede.
  Erityiset tiedot: Lojaali Virtainmaalle. Lempi aseena toimii sotakirves sekä tikari. Ei ole koskaan pidellyt miekkaa kädessään. Erityisen hyvä jousella.
  Rajoitteet: Ei ole vielä. Ken tietää milloin keksejä leipoessa käsi lähtee irti.
  Taustaa: Kuuralaisia vanhempiaan syytettiin harhaopista ja kuoleman pelossa he eivät kyenneet huolehtimaan nuoresta poikavauvastaan, jonka takia he jättivät hänet ystäväperheelleen Virtainmaalle. Perhe kasvatti pojan kuin omansa ja opetti häntä leipomaan ja viljelemään maata. Pojan täyttäessä viisitoistavuotta, hänelle kerrottiin vanhemmistaan. Perheen mukaan heidät poltettiin roviolla, mutta perhe ei voi sitä varmistaa, koska he eivät nähneet tekoa tapahtuneen.
  MOTTO: En leivo mitään muuta paremmin kuin jonneja turpaan. • Tämä viesti poistettiin!

Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.