Roolipelihahmosi - Season 2 • Koko nimi: Aaren Nallenverta

  Asuinpaikka: Virtainmaa (voi muuttua)

  Ammatti: Hovinarri (voi muuttua)

  Ikä: 38 vuotta

  Pituus: 177 senttimetriä

  Paino: 76 kilogrammaa

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: Melkein nalle, vaikka ihmiseltä näyttääkin. Hieman perfektionistinen ja tiukka työnantaja.

  Ulkonäkö: Tavallisen näköinen ihminen vaaleanruskeine hiuksineen ja hyvin tummanruskeine silmineen.

  Perusvaatetus: Punainen paita mustin kuvioin ja siniset housut. Pitää yleensä myös rautapanssaria ja narrinhattua kävelykepin kera.

  Kiinnostuksen kohteet: Kiinnostunut kaikenlaisesta kulttuurista (etenkin kirjallisuudesta). On halunnut koko elämänsä maistaa kaurapuuroa.

  Taustaa: Aarnen isoisän isän kerrotaan aikoinaan saapuneen Aurinkomaahan Nallilan mahtavasta valtakunnasta. Heti nuoresta pitäen Aarne oli hyvin kiinnostunut kulttuurista, ja hakikin kulttuurialalle töihin heti 20 täytettyään. Toimittuaan kirjastonhoitajana tusinan vuotta Aarne ylennettiin hovinarriksi.

  Tavoitteet:  Aurinkomaalaisen kulttuurin henkiin herättäminen ja kaurapuuron syöminen. • Nimi: Minerva

  Asuinpaikka: Kuura

  Ammatti: Seppä

  Ikä: Ei tiedä tarkkaa ikäänsä, 17-21 vuotias.

  Pituus: 174cm

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: Ahkera, seikkailunhaluinen, useinmiten ystävällinen ja avulias nuori nainen. Todella utelias ja joskus kiivasluontoinen, sen takia löytää itsensä pulasta silloin tällöin. Arvostaa enemmän seikkailua ja uusia kokemuksia, kuin yltäkylläistä ja rauhallista elämäntapaa. Rakastaa uhkapelaamista ja kantaa noppia matkassaan melkein kaikkialle. Tulee yleensä hyvin toimeen kaikkien kanssa ja tutustuu mielellään uusiin ihmisiin, ennakkoluuloinen nalleja kohtaan. Osaa iloita pienistäkin asioista, mutta alkoholin vaikutuksen alaisena usein synkkä ja katkera.

  Ulkonäkö: Pitkät aaltoilevat verenpunaiset hiukset joista osa letitetty taakse, vaalea iho ja harmaansiniset silmät.

  Perusvaatetus: Siisti valkoinen paita jossa kuvioita, nahkasaappaat, lyhyet housut ja vyö.

  Kiinnostuksen kohteet: Viina, uhkapelit, kalastaminen, erillaiset ammatit, kaikenlaiset eeppiset seikkailut ja operaatiot, juorut, huhupuheet ja hyvä seura.

  Taustaa: Minerva syntyi köyhään perheeseen. Ei ole koskaan tavannut isäänsä, eikä tiedä edes hänen nimeään. Äiti riisti itseltään hengen Minervan ollessa vain muutaman vuoden ikäinen. Hänet kasvatti eräs ystävällinen vanha herra, joka kuoli ruttoon tytön ollessa 8-11 vuotias. Siitä lähtien hän on kiertänyt maata tehden työtä mitä milloinkin on sattunut saamaan.

  Tavoitteet: Haluaa kokeilla erillaisia ammatteja, saada ystäviä, juoda ja uhkapelata aina kun mahdollista ja työntää nokkansa kaikkeen mikä ei hänelle kuulu. • Nimi: Martska, vaikkei hänen virallinen nimi, niin hänet ollaan tultu tunnetuksi tällä nimellä.

  Asuinpaikka: Roihu

  Ammatti: - (Piraattilahden entinen Panimomestari ja Kamariherra)

  Ikä: ~40

  Pituus: 186 cm

  Paino: 70kg

  Luonteenpiirteet:  Laiska, moraaliton ja muutenkin aika kurja tyyppi, mutta samalla tietyllä lailla karismaattinen ja nokkela (Miten muuten hän olisi edennyt niin korkealle ja matalalle uransa aikana?)

  Ulkonäkö: Martska on hieman kalpeahko, pitkänenäinen, ja hänen silmänsä ovat sumertavan vihreät. Hänen hiuksensa ovat suorat ja hiilen mustat. Hän on ruumiinmuodoltaansa laiha ja pitkä. Martska pitää ylläänsä ruskeaa kulunutta matkakaapua.

  Taustaa: Piraattilahden kapinallissodan tunnettu sotakenraali, joka kuitenkin kapinan kukistuksen jälkeen on jäänyt rappiolle menettäen kaiken, minkä puolesta hän on taistellut.  Hän myös kärsii hiljaisesti tietynlaista katumusta aiheuttamistaan teoista sodan aikana, vaikkei koskaan tätä ääneen myöntäisi.

  Kiinnostuksen kohteet: Alkoholi.🍺 Martska on etenkin wanhan ajan "Mustaparta" nimisen alkoholijuoman fani, jota juodessaan hän voi muistella hyviä menneitä sotatovereidensa kanssa viettämästä ajasta.

  Tavoitteet: <- Niiden löytäminen. • // sori että tämä ei liity aiheeseen... mutta mikä tän idea siis on? • En kestä! Ihanaa, että kaikki olette kirjoitelleet omista mielenkiintoisista hahmoistanne! :) • @Pixeli : Omista roolipelihahmoista, jotka tulevat Aurinkomaan uuteen mappiin. • Koko nimi: Valdepalde 

  Asuinpaikka: (Päivitetään, kun Aurinkomaa aukeaa)

  Ammatti: (Päivitetään, kun Aurinkomaa aukeaa)

  Ikä: 37 vuotta

  Pituus: 189cm

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: Hiljainen ja välillä arvaamaton. Yleensä ystävällinen ja auttavainen. 

  Ulkonäkö: Ruskea nalle. Mustat silmät. 

  Perusvaatetus: Musta valkoinen liivi jossa punainen kravaatti. Harmaat housut ja kengät. Yleensä kävelykeppi mukana ja silinteri tai kolmiokolkkahattu päässä. 

  Kiinnostuksen kohteet: Seikkailu, Aurinkomaan historia ja alkoholi.

  Taustaa: Valdepalde menetti äitinsä, kun hän oli 2 vuotias. Hän menetti myös isänsä, joka kuoli ruttoon Valdepalden ollessa 25 vuotias. Tämän jälkeen Valdepalde lähti tutkimaan maailmaa ja löysi paikan nimeltä Aurinkomaa ja päätti muuttaa sinne. 

  Tavoitteet: Seikkailla paljon ja tehdä jotain höydyllistä.


 • Bannattu

  Tämä viesti poistettiin!


 • Tämä viesti poistettiin!

 • Bannattu

  Nimi: Topzud

  Asuinpaikka: Kuura

  Ammatti: Majatalonpitäjä

  Ikä: 28

  Pituus: 184cm

  Paino: palttia 85kg

  Luonteenpiirteet: Ailahteleva, mutta päättäväinen ja pitää kiinni periaatteistaan. Ottaa helposti riskejä. Kostonhimoinen ja epämiellyttävä tietyille ihmisille, mutta jotkut luonnehtisivat häntä lähinnä huvittavaksi.

  Ulkonäkö: Vaalea iho, vaaleat hoitamatta jääneet hiukset sekä parta, ja ruskeat silmät.

  Kiinnostuksen kohteet: Aseet, sodat, ihmiset.

  Taustaa: Piraattilahden itsenäisyyssodassa taistellut kapinallinen. Surullinen pitkäaikaisen ystävänsä Oka Nallemaan kuolemasta, mutta jatkaa eteenpäin.

  Harrastanut laittomuuksia ja kapinoinut valtiota vastaan lähes koko ikänsä. Topzud on perustanut Okatus Nallemaan kanssa majatalon, mutta ei ole kyennyt jättämään rikoksen päiviä taakseen ja tekee laittomuuksia yhä majatalon töiden varjossa.

  Tavoitteet: Omaisuuden kasvattaminen (ehkä hieman kyseenalaisinkin keinoin) • Nimi: Arno. Koko nimi kenties on olemassa, mutta sitä ei tunneta.

  Asuinpaikka: Kuura

  Ammatti: Kamariherra

  Ikä: Noin 40

  Pituus: 177 cm

  Paino: Normaalipainoinen

  Luonteenpiirteet: Haaveilija, jäärä, alkoholisti. Ystävällinen mukaville ihmisille, tyly ja arvaamaton vähemmän mukaville ihmisille. Tykkää oleilla Kuuran linnalla.

  Ulkonäkö: Pitkät tummanruskeat hiukset, jotka ovat hieman kiharat ja ulottuvat olkapäihin asti. Parta ja viikset, jotka peittävät leuan, osan poskista ja suunympärystän. Kulkee aina vanhassa viininpunaisessa sotilastakissa, jossa on paikallaan olkamerkit osoittamassa Kuuralaisuudesta.

  Taustaa: Arno taisteli nuoruudessaan Piraattilahden sisällissodassa Piraattilahden joukoissa ja kokee tämän yhä ylpeydenaiheeksi. Hahmo kuitenkin on äärimmäisen Kuura-mielinen ja kertoilee edustaneensa sodassakin ensisijaisesti Kuuraa. Arno pitää Kuuran kansaa ylpeänä ikiroudan peittämien korpimetsien soturikansana, jonka kaltaista sisua ei muualta Aurinkomaasta enää löydy. Toisinaan hahmo muistelee haikeudella nuoruuden hetkiä esiaikojen nuoressa Kuurassa tai Piraattilahden sodassa.

  Kiinnostuksen kohteet: Arnon lempijuoma on grogi, jota hän pitää ikäänkuin Kuuran kansallisjuomana. Myös sienimuhennos on viikottaisella ruokalistalla.

  Tavoitteet: "Pannaan yhdessä Kuura kuntoon" • Koko nimi: Bella Donna Convallaria

  Asuinpaikka: Tähkävirta, Virtainmaan lääni

  Ammatti: Virtainmaan lääninvartioston päävartija

  Ikä: 27

  Pituus: 192cm

  Paino: 75kg

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: Erittäin konservatiivinen, luotettava, perfektionisti ja yleensä rauhallinen. Mukaville henkilöille huolehtivainen ja ystävällinen.

  Ulkonäkö: Pitkä ja laiha nainen, jolla on ruskeat pitkät ja kiharat hiukset joiden päällä lepää kukkaseppele. Hänellä on vihreät silmät, ja erittäin kalpea iho.

  Perusvaatetus: Arnolta varastettu punainen merimiestakki, tummansiniset housut ja vaelluskengät.

  Kiinnostuksen kohteet: Bellan suurimpia kiinnostuksen kohteita ovat ehdottomasti rakentaminen, kasvit sekä lait ja muut oikeuslaitoksen asiat.

  Taustaa: Bella syntyi Virtainmaalla erittäin uskonnolliseen ja konservatiiviseen maanviljelijä perheeseen. Bella asui perheensä kanssa kunnes lähti opiskelemaan pääkaupunkiin oikeustieteitä. Bella ei koskaan palannut maanviljelyn pariin perheen toiveiden mukaan, ja on tällä hetkellä suvun ainut henkilö joka ei tee töitä maanviljelyn parissa. Hän jätti myös uskonnon vaikka hänen perheensä oli jyrkästi sitä vastaan. Vaikka Bella on eronnut tästä uskonnosta hän osallistuu edesmenneiden vanhempiensa toiveiden takia säännöllisesti tärkeimpiin uskonnollisiin juhliin. Nämä juhlat ovat miltein ainoat tapahtumat jossa Bella tapaa maalla asuvaa perhettään.

  Tavoitteet: Linnan rakentaminen joen viereen. Aurinkomaan rakennushistoriaan jalanjäljen jättäminen, sekä oikeuslaitoksen johtaminen.

  Ai juu sit kaikille jotka on sillai "Uskonnoista puhuminen on kielletty aurinkomaan säännöissä" haluaisin huomauttaa että kyseessä ei ole Irl uskonto :)  • Nimi: Nitta Majer3

  Asuinpaikka: Kuura

  Ammatti: Somistaja

  Ikä: 16

  Pituus: alle 170cm

  Luonne: Tunteikas, Hiljainen, Ujo, temperamenttinen, salaperäinen, arvaamaton ja ei anna tahtoaan helposti läpi.

  Ulkonäkö: Ruskeat hiukset, Mustat silmät ja laiha.

  Perusvaatetus: Punainen takki, mustat farkut ja napa paita.

  Kiinnostuksen kohteet: Kasvit ja kukat, arkkitehtuuri ja sisustus.

  Taustaa: Adoptioisä kuoli kun oli täyttänyt 16 vuotta. Siitä lähtien on matkannut ympäriinsä ja pysähtyi Virtainmaalle asustelemaan.

  Tavoitteet: Ei ole tavoitteita.  • Tämä viesti poistettiin!


 • Nimi: Karvis_ (Ei ole suostunut kertomaan oikeaa nimeään. Vain lähimmät sukulaiset tietävät.)

  Asuinpaikka: Siellä minne kohtalo johdattaa.

  Ammatti: -

  Ikä: 27

  Pituus: Noin 170cm

  Paino: Viime mittauksessa n. 5 vuotta sitten 85kg

  Luonne: Alkoholisti, ystävällinen ja muutenkin mukava, jos hänellekkin ollaan mukavia. Karvis_ on myös kostonhaluinen ja ei helposti anna anteeksi. Hieman nallevastainen.

  Ulkonäkö: Ruskea tukka, siniset silmät sekä vaalea iho.

  Vaatetus: Musta kankaanpala suojaamassa arpeutunutta ihoa oikealla puolella naamaa. Harmaa repaleinen kaapu, jossa on ruskea vyö. Vaaleat housut ja ruskeat saappaat.

  Kiinnostuksen kohteet: Erityisesti erilaiset alkoholit, erilaisten esineiden keräily sekä aseet.

  Taustaa: Aurinkomaahan tullessaan Karvis_ oli naamioituneena teiniksi, mutta myöhemmin naamioitui uudestaan vanhaksi mieheksi melkein paljastuttuaan. Tunnettiin aluksi nimellä Napanoyhta. Vanhuksena tunnettiin KarvaMiehenä ja nyt rohkaistuneena uskalsi ottaa asunsa pois ja olla oma itsensä. Saanut nykyisen lempinimensä, Karvis_, vanhuksen karvaisesta olemuksestaan.

  Tavoitteet: Tienata joskus vielä pelkällä juomisella. • Nimi: Pelek Vanhaoja

  Asuinpaikka: Roihu

  Ammatti: Rakennusala

  Syntymäaika: 10.5.2259. (Noin 60v)

  Pituus: 183cm

  Luonne: Sinisilmäinen, heikkohermoinen, ahkera, haaveilija, ystävällinen suurinta osaa kohtaan.

  Ulkonäkö: Harmahtavat hiukset, harmaat viikset ja syvänsiniset silmät.

  Perusvaatetus: Tummahko pusakka, ruskeat nahka housut joissa punainen vyö, ja ruskeat nahkakengät.

  Kiinnostuksen kohteet: Arkkitehtuuri, rakentaminen, ihmiset, yrittäjyys, uhkapelit.

  Taustaa: Pelek on aina pitänyt rakentamisesta, talojen suunnittelemisesta ja kaikesta tältä väliltä, jo nuorena meni töihin rakennusvirastoon ja on ollut rakennusalalla koko elämänsä. Pelekillä on myös ollut haaveita pitkin elämäänsä jotka ovat entisestään vain vahvistuneet. Yksi hänen haaveistaan on se että hän vielä jonain päivänä saisi pyörittää omaa yritystään, työllistää työntekijöitä ja auttaa koko maata hänen työllään mutta pikkuhiljaa Pelek on joutunut luopumaan haavestaan sillä eläkepäivät kutsuvat...

  Tavoitteet: Oma yritys tai maineikas työpaikka. • Kopioin tän pohjan ny joltain.. :D

  Koko nimi: Miina Silvaforesta

  Asuinpaikka: Kuura

  Ammatti: Pankkiiri

  Ikä: ei suostu kertomaan :-)

  Pituus: Noin 182cm

  Paino: Ei uskalla punnita

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: Avulias (ainakin omasta mielestään), ystävällinen (ainakin suurimmalle osalle), utelias ja yrittää tehdä hyvää usein ei-niin-hyvällä menestyksellä. 

  Ulkonäkö: Ruskeat silmät, ruskeat hiukset ja hoikka.

  Perusvaatetus: Punaruskea takki, steampunk-tyyliset lasit. Usein vaaleanpunainen kolkkahattu, housut ja kengät sekä viininpunainen liivi.

  Kiinnostuksen kohteet: Alkoholi, Kuuran menomestat

  Taustaa: Teen tän myöhemmin

  Tavoitteet: Aatelisuus, sisustusliikkeen aukaiseminen Kuuraan ja sitten muihin lääneihin (AUKEA)

  Roolipelillisiä rajotteita: Allerginen lohelle sekä porkkanoille, muuta ei tiedossa tiedossa • Koko nimi: Häive Kareenpoika

  Asuinpaikka: Etninen rautavuolainen, kiertelee valtakuntaa

  Ammatti: Kysyjille seikkailija, totuudessa tekee mitä vain rahasta

  Syntymäaika: 2299.9.6

  Pituus: Kuusi jalkaa

  Paino: 8 ja puoli leiviskää

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: Sanoo mitä sylki suuhun tuo. Ikävä vittuilija joka haluaa nähdä maailman palavan. Löysä moraali on hänelle sekä haitta että hyöty. Rasistinen ja "ironisesti" sovinistinen

  Ulkonäkö: Hoikka, pitkäraajainen tummahiuksinen ja sinisilmäinen, vielä hiukan lapsenkasvoinen nuori mies. Pukeutuu tyypilliseen rautavuolaiseen vuoristopukuun.

  Erikoistuntomerkit: Pyrkii sulautumaan joukkoon ja näin ollen ei kovinkaan merkillepantava hahmo.

  Perusvaatetus: Perinteinen Terässalon sini-puna-valkoinen takki.

  Kiinnostuksen kohteet: Historia, aseet, ihmisen anatomia, biologia, naiset, sahti, sekä valtion kätkemät salaisuudet ja kielletyt asiat.

  Taustaa: Häive Kareenpoika syntyi entiseen Rautavuon suurkuninkaan vasallisukuun, joka vallitsi Terässaloa. Aurinkomaan vallan ja lääniliitoksen jälkeen Terässalo vietiin hänen isoisältään, jonka jälkeen suku on elänyt köyhää maalaiselämää Rautavuon laaksossa. Isä iskosti Häiveeseen rautavuolaisille tyypillisen halveksunnan virtainmaalaisia kohtaan jo nuorella iällä. Toisin kuin useat rautavuolaiset, hän on saanut kevyen jalkaväen koulutuksen ja osaa sissi- vuori ja kaupunkisodankäynnin. Vanhempiensa kuoltua hän keräsi perheen rahat ja lähti opiskelemaan biologiaa ja historiaa Roihun yliopistoon, mutta sai osakseen halveksuntaa rautavuolaisena fiinien roihulaisten ja ylpeiden virtainmaalaisten toimesta. Toisaalta hän tutustui kahteen kuuralaiseen- Arnoon ja Ilkkaan. Heidän kanssaan Häive tuhlasi viimeisetkin rahat viinaan ja huoriin, ja kun hän oksensi yliopistossa kesken tentin, hän lensi ulos.

  Tämän jälkeen hän on saanut surullisenkuuluisan maineen rikollisena, jota ei koskaan saatu kiinni. Kurpitsamurhat, Tähkävirtalaisen henkivartijan murha, panimon poltto, vartijan silpominen - näistä kaikista häntä epäiltiin, mutta mistäkään niistä ei häntä saatu vastuuseen. Vain aika näyttää kuinka kauan kestää että hänen näppinsä tarttuvat johonkin, josta hän ei niin vain saa sormenjälkiään irti.

  Tavoitteet: Sukunsa puolesta kostaminen, täydellisen alkoholin maistaminen, raha, valta ja maailma liekeissä.

  Roolipelillisiä rajotteita: Kehno ratsastaja

  Motto: Tilaisuus tekee varkaan • Koko nimi: (Päivitetään)

  Asuinpaikka: (Päivitetään)

  Ammatti: (Päivitetään)

  Syntymäaika: (Päivitetään)

  Pituus: (Päivitetään)

  Paino: (Päivitetään)

  Luonteenpiirteet ja ominaisuudet: (Päivitetään)

  Ulkonäkö: (Päivitetään)

  Erikoistuntomerkit: (Päivitetään)

  Perusvaatetus: (Päivitetään)

  Kiinnostuksen kohteet: (Päivitetään)

  Taustaa: (Päivitetään)

  Tavoitteet: (Päivitetään)

  Roolipelillisiä rajotteita: (Päivitetään)


 • Bannattu

  Koko nimi: Etienne Kirjo (Eki)

  Ikä: Ei varmaa, noin seitsemäntoista.

  Kiinnostus: Taide, kirjallisuus, kaupanteko.

  Taustaa:  Samana päivänä kun oli Valtiatar on määrä kruunata, varas liikkui roihun teillä. Varkaan tehtävänä oli murhata Valtiatar Seea..  Varas oli varastanut Valtiattaren palvelijan paperit, ja hieman muokannut niitä.

  Varas kulki kohti linnaa, suurta siltaa pitkin. Hän astui linnaan sisään papereitensa kanssa. Hän astui huoneeseen sisään ja veti musketin käteensä. "On aika kuolla, Val..." hän huusi. Sitten hän tajusi tuijottavansa kolmea hampaisiin aseistettua miestä, jokaisella muskettipistoolit ja miekka kohti miestä.

  Silta.

  Vesi.

  Mies rekaleisissa vaatteissa herää sillan alta. Hän kömpii ylös ihmeissään. "Kuka.. olen..?" Mies löytää taskustaan sivun, jossa lukee "Etienne Kirjollinen, Alias Eki."

  Tavoitteet: Try not to fucking kill everyone. (Myös Kirjailijoiden Killan perustaminen.)


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.