Sodan aikaisia kuvia


 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  @Putte Pakko kysyä et korvasitteko edes noita polteluitanne? • @Putte Ironisesti kukaan Lahtelainen ei tainnut käydä Hehkusalossa koko sodan aikana, se lisättiin vaan niihin omistettuihin alueisiin lähinnä arvovallan takia. • Mullakaan ei kauheasti kuvia ollut mutta..

  Tosiaan, suunnittelukokous..

  Cestroneus tuomittiin kadotukseen! 

  Kasarmilla.

  Miinaharava ilmoittautuu valtion puolelle

  Varoittava esimerkki maanpetturista!

  Pilvisen näköispatsas huijaamaan Lahtelaisia (meh.. :D) 

  Siinä ne oliki. 
 • Tässä kaikki kuvani sota-ajalta!
  Ps, oli hieman kiusallinen kohta kun Pilvinen ei ampumalla mua heti tappanut, tuli hiljainen hetki ja sillo sanoin ton “Joo” “moikka” : D • Selailin vielä vähän noita kansioita ja löysin vielä pari kelvollista kuvaa.

  Okamin ja Geraliuksen kanssa Piraattilahden linnalla (11.10)

  "Valtiovierailu" Kuurassa paljasti uuden lääninherran keksimät keinot linnaan pääsemiseksi (12.10.)

  Partioimassa Piraattilahdella. Viinat mukana aina, tietysti, taisteltiinhan sitä sentään Piraattilahdella. (12.10)

  Kovat sakot portin väärinkäytöstä (13.10)

  Kuuran pohjoisosissa sodan aikana. (16.10)

  Sotahuumoria (16.10)

  Sodanaikaisella ruokakätköllä ennen antautumista (18.10)
 • Sinänsä hauskaa että valtion joukot päättivät grieffata ja polttaa minun hevostallini estääkseen kapinallisia saamasta ruokaa. Siinä oli taas kaikki järki mukana. • hevosista saa meetvurstii  • @Laetta Asia taisi liittyä siihen, että joku hoksasi et heinäpaali -> vilja -> jauho -> leipä. Ehdotin että rakennus takavarikoitais, jottet voisi vaan purkaa sitä itse kapinallisten ruoaksi (suhun ei sanottavasti luotettu). Muistaakseni varoitin polttamasta mitään, ihan vaan koska tuli tuppaa leviämään... Ja mitenkäs kävikään. En usko että koskaan täysin selviää, antoiko joku mun yläpuolella eri käskyn vai oliko siinä vain väärinkäsitys.

  Harmi ettei tullu otettua kuvia sodasta juuri lainkaan :(
 • Dognes pelasti mut Roihusta Rakennusviraston pommisuojasta, kiristyneen tilanteen ja ruokapulan takia. Tosin lopulta paljastukin, että Tähkä ei ollukkaan niin turvallinen kun luultiin.


  Piilottelin Rakennusviraston kellarin pommisuojassa sodan alkuaikoina, mutta mun piti paeta kun ruoka ja juoma alko loppua. Onneksi urhea @Dognes pelasti mut ja johdatti mut yön turvin ulos Roihusta kohti Tähkävirtaa.


  Olin kattomassa, kun mun läheinen ystäväni @Datarnoguy teloitettiin maanpetturina sodan loputtua. • Lääninherrana koin tehtäväksi pitää nälänhätäinen Kuura pois sodasta. Keinoista ei tiedä juuri kukaan.. Kenties siksi ne olivat tehokkaita.

  Geralius kommentoimassa Kuuran sotatilannetta.  Sukuvaakunoiden käyttöönotto.  Henkivartija henkeen ja vereen, Hypcrite.
  Allekirjoittaneen omistuksia jäi Piraattilahdelle..  Kuuran nälänhädän lievitys sodan aikana omasta kukkarosta :D
  Sotakokous

  Propagandaa  Suvun ottotytär sodan aikana.  Nallejen kulta-aikaa Kuuran turvassa, (patsas tosin valmistui Kuuran rauhanjulistuksen aikana)

  Kuuran laajentuminen nallejen voimin, uudet mandaattialueet (joen pohjoinen puoli silloisen läänin kuvernöörin okan valvonnassa).Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.