Gallupeja!


 • Bannattu

  Päätin tehdä nyt tälle uuden ketjun, edellisessä turhaa tappelua ja kinastelua. Se taisi olla Aurinkomaa-aiheinen, ainankin kaikki kyselyt olivat. Joten tänne on ihan sama mikä aihe on kyseessä, kunhan ei turhia ja tyhjänpäiväsiä galluppeja, sekä siisti toteutus! Netistä löytyy montaa ohjelmaa, itse tein Google Forms:illa. Tässä siis minun tuotokseni: Gallup 2.0 • jos onistuisin tekemän niin tässä se on: https://docs.google.com/forms/d/1LpSu-mFO5yNexSWRS... • Tehkää nää galluppinne strawpolliin niin näkee sitten muutkin niitä vastauksia • @DatArnoGuy Kyllä tuostakin vastaukset näkee


 • Bannattu

  @DatArnoGuy ihan mainiosti näkee tuosta Google Formsistakin. Jos sen laittaa asetuksista päälle, mitä Ihminen1 ei ole tainnut tehdä • eikö se ole suoraan että kaiki näkee vastaukset?


 • Bannattu

  @ihminen1 Vinanhan mä. https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Vina

  Peleistä:

  TF2/Overwatch/Paladins

  Ja

  Mobat ( LoL, dota etc)

  Äät näkyvät paskana. Pahoittelen. • Suuren painostuksen alaisena tein tälläsen: 

  http://www.strawpoll.me/12382438


 • Bannattu

  http://www.strawpoll.me/123866...

  Nyt vittu, kertokaa saatana!

  PS. Jonni mene vittuun


 • Bannattu

  @Liimaaja

  >tekee kyselyn jossa 3 oikeaa vaihtoehtoa

  >laittaa että voi valita vaan yhden vaihtoehdon

  TTETT

  ps: 


 • Bannattu

  Voin nyt ylpeänä ilmoittaa Joulukuisen Galluppini tulokset ja samalla julkistaa uuden Gallupin, joka on aiheeltaan keväinen.

  Huom! Kirjautuminen Googleen vaaditaan välttääksemme useat vastaukset, mutta sähköpostiosoitteitanne tai muitakaan yksityistietoja ei kerätä.


  Tulokset:

  Joulupöydän laatikoista parhaimpia olivat tasatuloksin porkkanalaatikko ja perunalaatikko, lanttulaatikko ja bataattilaatikko jäivät vähemmälle suosiolle.

  Kinkku voitti taas taistelun kalkkunaa vastaan.

  Suklaista parhaimmaksi valikoitui maitosuklaa.

  Aito joulukuusi veti murskavoiton muovista vastaan.

  Pikaruokaketjuissa maistuvammalta vaikutti McDonald’sin sijaan Hesburger.

  Käyttöjärjestelmissä Android vei iOSin äänin 40-8.

  Verkkoselainten suosikkina oli Google Chrome, Mozilla Firefox ja Microsoft Edge eivät saaneet niin suurta kannatusta.

  Kissojen ja koirien välinen taistelu oli tiukka ja jäikin lopulta tasapeliin äänin 25-25.

  Suurin osa vastaajista oli iloisia, tylsistyneet pääsivät toiselle sijalle. Surullisia oli vain kolme, eikä kukaan ollut vihainen.

  PC, kuten varmaan kaikki tiesimmekin, vei PlayStationin ja Xboxin suurin voittolukemin.

  Kysely oli saanut enimmäkseen hyvää palautetta, mutta eniten oli epävarmuutta siinä, aikoiko tehdä itse gallupin.

 • https://docs.google.com/forms/...

  Kyselyn idea on siis se, että viestin perusteella tulee arvata sen kirjoittanut pelaaja. Arvaaminen on aika vaikeaa, mutta yritin valita hyviä viestejä. Kaikki viestit ovat eri pelaajilta.

  (Saatan sitten jonkin ajan päästä päivittää, kuka sai eniten oikein) • 5/5 Maistuu nalle. Puutuu vaan "vapaasana" osio lopusta

  (Tähän listaan on viestitelly pelottavan paljon bannittyjä ihmisiä) • https://docs.google.com/forms/...

  (Clemorin huomiota korjaan. Tähän listaan on viestitelly pelottavan paljon väärinymmärrettyjä ihmisiä) • Tässä pieni tiivistelmä kyselyni tuloksista, johon tuli vastauksia 34:

  Kaikkia on vituttanut ja suurinta osaa ihan vitun monta kertaa(18). Yli puolet vastaajista(21) haluavatkin purkaa tätä tunnetta muihin, ja eniten yksittäisistä henkilöistä vihaa saavat Keijo(6) sekä Jupiter(4) ja Wwalzu(4). 

  Yli puolet(20) haluavat käyttää aikansa ja kokea Aurinkomaa uudestaan, jos heille palautettaisiin siellä vietetty aika, mutta otettaisiin pois sieltä saadut kokemukset ja ihmissuhteet. Myös jatkossa Aurinkomaassa haluaa pelata yli puolet(22)+(5), jos voisivat

  Aurinkomaan henkisen seuraajan "Roton" pelaamisesta harva on kuitenkin vielä epävarma, mikä on ihan ymmärrettävää. 

  Reilu kolmasosa(13) pelaa tällä hetkellä myös muita roolipeli painotteisia pelejä.

  Tämän perusteella voimme tehdä yhteenvedon, että ihmisiä toisinaan vituttaa, mutta suurin osa jatkaa silti pelaamista. Ylläpitoon verrattuna juuri muita pelaajia vihataan enemmän(, jos siis vihaaminen on verrattavissa haluun vetää toista turpaan.) Muiden päälekkäisten pelien voidaan olettaa vähentävän Aurinkomaassa vietettyä aikaa, joten epäaktiivisen pelaajakunnan syyksi voitaisiin laittaa osittain muut turhemmat pelit. 

  Vastaajat pitäisivät nähdä tulokset nyt, joten voit käydä katsomassa tarkemmin halutessasi. • Saan kuulemma rahan jos laitan tän tänne

  https://docs.google.com/forms/...


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.