Teatterin VALMIS näytelmä! • Viimein teatterin ensimmäinen näytös saadaan esitettyä! Teoksen nimi on "Mikä saalis!"


  Elikkäs Ke 30.11 Klo 18:30->, jos et pääse tuolloin, niin ei hätää samasta esityksestä tulee uusi näytös Pe 2.12 Klo 18:00->

  Tiistaina 6.12. Klo 18.30->


  Näyttelijöille:

  Kenraaliharjoitukset alkaen 17:00-> @Tubaaja varsinkin yritä olla ajoissa :) Perjantaina ei ole mitää harjoituksia.


  Katsojille:

  Lippuja voi tulla ostelemaan melkein heti 18:30. Kioski kuitenkin avataan ennen lipunmyyntiä.

  Kioskissa on tarjolla näillä näkymin, leipää, melooneja ja vettä. Teatterin turvallisuutta valvoo Roihun päävartija Ritari009 ja mahdollisesti muita Roihun vartioston jäseniä, mutta kuitenkin suosittelen, että jätätte päälimmäiset arvotavarat kotosalle.

  Näytelmä on aikas lyhyt, joten erätaukoa ei pidetä, mutta kioski palvelee katsojiaan alussa ja lopussa.


  Mainostaisin vielä VIP- lippuja.


  VIP- lippu:

  Sisältää seuraavat asiat:

  • Mahdollisuuden päästä valitsemaan salista paikan, ennen normaalin lipun ostajia (Sillä eri näytöksissä paras paikka vaihtelee lavasteiden takia.)
  • Esityksen jälkeen mahdollista päästä takahuoneisiin ja näyttelijöiden tiloihin, juttelemaan, henkilökohtaista palautetta yms.
  • Näyttelijöiden nimmarit!!!

  Jos kiinnostuit, niin muista ottaa oma henkilökohtainen "nimmari kirja" johon voit kerätä kaikkien näyttelijöiden nimet, eri näytöksistä :)


  Lippu hinnasto:

  VIP- +2r normaaliin -tai parvi lippuun

  Normaali- 5r

  Parvi- 8r


  Kiitos kaikille etukäteen ja anteeksi, että tämä on "vähän" venynyt!


  - Teatterinjohtaja, Johkusss


  PS: Jos jäi kysyttävää, niin kysy pois. Voi kysyä tässä ketjussa.


 • Bannattu

  Miksi teit uuden aiheen tälle...?

  @Johkusss • @oka22 Mielestäni viime ketju, meni aikataulu suuntaan, pidän sitä varmaan yleisenä näyttelijöiden info juttuna/mainostamis ketjuna.

  E: Esim. "Uusi näytelmä x on tulossa x aikaan! Sitä odotellessa :) • Koitetaa olla paikalla mutta jää nähtäväks. Iso respecti tosin kunnon kulttuuritapahtuman tekemisestä! • Lupaan ostaa 5 köyhälle liput perjantain esitykseen. • @Tarzanmies oot ihana! • Elikkäs teatterin henkilökunnasta pari toheloo meni sählään jotain ja 2 menetti henkensä! Kaiken lisäksi näyttelijää ei näy.

  Nyt vedetään vaan joku impro näillä kokoonpanoilla mitä meillä on, koska en haluu tehä silleen, että mitään ei tapahdu vaikka just maanantaina kirjotin, että tänään on näytös.

  Perjantaina (näillä näkymin) tulee se virallinen versio, että silloin voi tulla katsomaan sen.

  SISÄÄNPÄÄSY ON TÄNÄÄN ILMAINEN, OVET OVAT AVOIMET 18:30 ->

  E: Toisin sanoen näyttelijät vaan sählää lavalla ilman kässäriä tai minkään näköstä päämäärää. Tervetuloa katsomaan hupia • @ihminen1 ja @Nathazen Tämä ilta on käsissänne, vetäkää jotain "hauskaa." Tuun heti kun pääsen... • näin btw öh vain natha pitää yleisölle hauskuutta... (sama kohtalo kuin sulla) • Juu. Tänään kello 18:30 -> teille esintyy vihreäpäinen Mr. Hyväntekijä. Luvassa on hämmästyttävä esitys, joten tervetuloa. :D

  Pääsy on ilmainen.


 • Ylläpitäjä

  Missä ne näyttelijät on? kello 18:06. Näytöstä voidaan myös siirtää tunnilla tms. • @Mikimoka

  Kadotuksessa. • Entä jos näytöstä siirrettäisiin vaikka 1,5 tuntia ja se alkaisi vaikkapa klo 20? • Se on aikas myöhä, mutta silti minulle kävisi. Ongelma on vain se, että meillä ei ole ollut harjoituksia viikkoon, joten tarvisimme silti aikaa kenraaliharjoituksille. Kuitenkin jos pääsemmä n. 19.00 kadotuksesta, niin ehdimme nopeasti vetää ne harjoitukset ja voimme pitää näytelmän 20:00.

  Käykö tämä teatteri väelle?

  E: Oskaritomatti, olet.
 • Käy mainiosti.. jos siis olen yhä palkkalistoilla • ei käy mulle vasta 20.50 käy mulle (pääsen kadotuksesta silloin) • @Johkusss said:


  @ihminen1 ja @Nathazen Tämä ilta on käsissänne, vetäkää jotain "hauskaa." Tuun heti kun pääsen...


  Ensin torutaan että muut menevät sähläämään mutta kuinkas sitten kävikään... :-I • Mahtava impro esitys on nyt alkanut. • @ilkkadx Ajatellaan näin, tää on vertaus:


  Jaakko ja Timo menevät näytelmä harjoituksiin, teatterinjohtajaa ei näy missää, koska hän on hakemassa teatterin näyttelijöille tavaroita.

  Jaakko ja Timo päättävät mennä kierteleen näyttämösalia, toinen heistä huomaa luukun, joka johtaa kellariin (konehuoneeseen) He kuulevat pelottavia ääniä, mutta menevät silti. Jaakko huomaa skelen ja huutaa Timolle "VARO!" Oho Timo kuoli RIP, sitten Jaakko piilottelee pylvään takana low hp:lla, koska Jaakko sai pari osumaa. Jaakko huutaa Teatterinjohtajalle, "Teatterinjohtaja, tuu äkkiä tänne! Apua!" Teatterinjohtaja rientää apuun ja tappaa vaarallisen skelen. Hän huomaa, että Timon ruumis on kellarin uumenissa. Teatterinjohtajaa ottaa päästä ja miettii mitä pitäisi tehdä ja tuumaa "Ei hätää ystävät, sentään hän kuoli mobille. Kadotus aika on vain n. 30min :)" Jaakko on samaa mieltä ja tulee halaamaan teatterinjohtajaa. Sitten huomaa, että hänellä on rutto, RIP. Jaakko päätyy ensin kadotukseen onnellisena :) Perästä menee teatterinjohtaja. Teatterinjohtaja tuumaa, kun hän menee foorumeille "Ei hätää, DatArnoGuy ja Mikimoka anto mainion idean, että siirretään näytelmää myöhempään!" Mutta RIP


  En syytä ketään, koska tää oli ns. täysikuun vika, koska se skele ei olisi muuten spawnannut sinne, koska koko teatteri on kirottu ja siinä talossa työskentelevät.

  Ja se, että kirjotin "Pari toheloo sähläs!" Niin mua vaan otti päästä, koska suunnittelin tän näytös päivän yms. Ja tottakai jotain kirottavaa tapahtuu...
 • Joo. Mä kävin vaan tarkistamassa, että onhan se luuranko sielä alla eikä kullissien takana jossain. Sitten nuo toiset yritti tulla sitä tappamaan. :D

  Pahoittelen sitten tota huonolaatuista improvisaatio esitystä, koska Topzud tuli lavalle häiriköimmään ja en jaksanut mitään pitempää värkätä.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.