Hyvät dokumentit • Dokumentti ihmisestä (Human)http://areena.yle.fi/1-3393977 Kestää kyllä 3 tuntia, mutta jos esim. hakkaat kiveä voit samalla seurata tota.

  Jännä dokumentti. Olenkohan itse edes ihminen, kun nuo kuvailut eivät kaikki minuun sopineet. :D

  Koskettava oli kuitenkin. Kannattaa katsoa, jos jaksaa. • Smartest guys in the room. (Talousjuduja) videoitu perunalla mutta kyllä tuon katsoo.
 • Only the dead on hyvä dokumentti kertoo irakissa tapahtuneesta. En suositele tätä elämää herkimmille kattojille esim. teloitetaan ihmisiä (oikeeta kuvaa) • Epic History TV:ltä tuli katottua niiden tekemiä dokumentteja. Ne on ihan hyviä.  • Päivän teeman mukaisesti dokumenttia Suomen sodista. Näkyy vielä pari viikkoa Areenassa. Avaa myös omaa harrastustani, vaikkakaan en itse etsimällä etsi ruumiita.

  https://areena.yle.fi/1-416659...


 • Huonomaineinen henkilö Bannattu

  Tätä siis ei luokitella dokumentiksi ja en jaksanut tehdä uutta ketjua. 

  http://fiplay.net/everest-2015... 

  Mielestäni oli avian mainio elokuva jostain vuoresta ;DDDD • Tässä olisi dokumenttityylinen kuunnelmasarja "12 diktaattoria", jota on tullutkin jo kaksi kautta eli yhteensä jaksoja on olemassa 24:stä eri diktaattorista. Aloitin sarjan seuraamisen alkujaan historia YO-kokeita silmälläpitäen, mutta lopulta sarja osoittautui niin mielenkiintoiseksi, että sitä tuli seurattua vielä pitkälle kirjoitusten päätymisten jälkeenkin. Ja jos nyt uusi kausi tulisi, kuuntelisin kaikki jaksot varmasti. Tästä saa paljon knoppitietoa, josta voi olla hyötyä yllättävissäkin tilanteissa ja ennenkaikkea sarja auttaa ymmärtämään historian tapahtumia, hirmuhallintojen synnyn ja pitkäkestoisuuden syitä. Tätä sarjaa on mukava kuunnella vaikka sängyssä nukkumaan mennessä.

  Nauttikaa!

  https://areena.yle.fi/1-394808...

  (PS: Omasta mielestäni mielenkiintoisimmat jaksot ovat Enver Hoxhasta, Nicolae Ceaucescusta ja Polpotista kertovat jaksot, suosittelen erityisesti niitä)

  (PPS: Protippinä, jos joku sattuu tykkäämään Pyhimyksen musiikista syvällisemmin, voi ehkä Mobutu Sese Sekon jakso kiinnostaa :D)

 • https://areena.yle.fi/1-4437636 Neliosainen dokumentti sarja "Painajainen netissä". Ei herkimmille. • https://areena.yle.fi/1-431555... Dokumentti erilaisten sovelluksien siivoojista, jotka estävät ja poistavat maailman paskan pääsyn tietoisuuteemme. Ei herkimmille, sillä tuo oli aika masentavaa katsottavaa.


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.