Onnenkeksit


 • Bannattu

  @Keksistinen

  Uhrihan se. • Mikä oliskaan päheempää kun ilmoittaa salaisesta tapaamisesta keksiin piilotetulla viestillä? Tai rakkauden osoitus salaiselta ihailijalta keksin sisällä? Tämä ei ole nyt mahdollista, koska teksti arpoutuu satunnaisesti. Miksi lähettää vain tylsä kirje, jos vaihtoehtona olisi maukas ja ennen kaikkea tyylikäs tapa lähettää lyhyt lauseenparsi lähimmäisellesi? • @Pilvinen, ymmärrän mitä tarkoitat, mutta viestit eivät tietenkään tulisi kirjoittamisen jälkeen 'viestipankkiin' niin että ne voisivat pompahdella sieltä esiin myöhemmin - sittenhän ominaisuutta voisi käyttää turhaan trollaamiseen, minkä toitkin viestissäsi esille. Viestin voisi liittää yhteen tiettyyn onnenkeksiin - tästä ominaisuudesta olisi hyötyä myös myrkyttelyssä. Mikä sen inhottavampaa, kuin syödä onnenkeksi, joka maistuu suussa omituiselta ja lukea sitten lappu: "Sinut on myrkytetty :)".

  Sivuhuomautuksena haluaisin kysyä, otatko yhä vastaan uusia aforismeja onnenkekseihin vai oletko lopettanut sen Aurinkomaan valmistuttua. Voisin kirjoittaa niitä lisää, jos vain otat niitä vielä vastaan. • Näin mitään skriptistä tietävänä sanoisin, että tämä on mahdotonta toteuttaa ilman, että keksien lore on vastaava kuin lukoissa TAI ilman, että kaikille aakkosten merkeille ja erikoismerkeille olisi olemassa minecraftin chatissa näkymätön vastine (eli kirjain joka ei näy pelaajalle).


  Lorea käyttämällä tällaiset viestikeksit huomataan heti ja ne näyttävät melko rumilta. Ja jos käytetään näkymättömiä merkkejä, voi se vaatia jopa resurssipaketin muokkaamista (jos tällaisia "näkymättömiä" merkkejä ei valmiiksi ole tarpeeksi) ja koodin tekokin aika vaivalloista. Tässä saattaa tulla jopa pelin merkkiraja esineiden nimissä vastaan, mikäli sellainen on.


  Tietysti aina on mahdollista käyttää vain kymmentä tällaista näkymätöntä merkkiä, joilla on numerovastine ja keksien viestit ovat muuttujina tietokannassa, mutta se kasvattaisi helposti tietokannan kokoa syömättä jääneiden tai tuhoutuneiden keksien takia.  Edit: Toisinsanoen, vaatii hyvin toteutettuna paljon työtä tai muuten jälki ei ole hääppöistä. • Arno on se meiän miäs, vastaa siihen mitä kansa haluaa tietää. @DatArnoGuy


 • Bannattu

  "Oletko huomannut että kuurassa asuvat eivät sairastele paljoa?" tääl kuuras ei taideta oikeesti sairastella paljoo mitää kuuralainen joka sairastaa ottakoon minuun yhteyttä (itse en ole ollut sairas pitkään aikaan)


 • Bannattu

  mutta saako sen keksiin? • @tubaaja : Onnenkeksien viestiehdotukset pitää laittaa yksityisviestil Pilviselle, eikä niitä saa spoilata tänne kaiken kansan nähtäville. • Tästä voi lukea minkälaisia tekstejä halutaan, jos teitä kiinostaa tehdä niitä viestejä.
 • Tää on taidettu torpata jo kahden hallitsijan toimesta, kerta kiellon päälle :D


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.