Foorumisäännöt • Maailmanlopun foorumeilla on aina ollut säännöt, niitä ei ole vain aikaisemmin kirjoitettu yhteen paikkaan. Jos olet vanha käyttäjä - lue tämä viesti joka tapauksessa, vaikka todennäköisesti tiedätkin jo kaiken. Mikäli olet uusi käyttäjä foorumeille, lue nämä säännöt erityisen huolella; ne eivät ole pitkät.

  Foorumin sääntöjen rikkomisesta voidaan bannia joko väliaikaisesti tai pysyvästi foorumeilla, sekä ääritapauksissa myös palvelimilta. Väliaikaiset bannit poistuvat automaattisesti, kun ylläpidon harkinnan mukaan määräämä aika on kulunut - älkää valittako niiden kestosta.

  1. Noudata Aurinkomaan sääntöjä

  Jos rikot Aurinkomaan sääntöjä (linkki) foorumeilla, voit foorumibannien lisäksi saada kirouksen tai bannit Aurinkomaahan. Yleisen häiriön tuottaminen ja metapelaaminen ovat täällä ihan yhtä kiellettyjä kuin palvelimella.

  2. Käytä Minecraft-tilisi nimeä

  Lähtökohtaisesti, käytä Minecraft-tilisi (jolla pelaat, pelasit tai aijot pelata Aurinkomaassa) nimeä foorumin käyttäjänimenä. Älä käytä kenenkään toisen Minecraft-käyttäjän nimeä.

  3. Älä kierrä banneja

  Jos sait foorumibannit, se ei oikeuta tekemään heti uutta käyttäjää ja jatkamaan sääntöjen rikkomista. Toisinaan tätä on katsottu sormien läpi, mutta siitä on myös jaettu IP-banneja.

  4. Noudata Suomen lakia

  Pitäisi olla sanomattakin selvää, miksi tämä on tärkeää. Älä yritä tietomurtoa tai mitään muutakaan laitonta.

  5. Käytä tervettä järkeä

  Noudattamalla sääntöjen neljää ensimmäistä kohtaa välttyy (todennäköisesti) banneilta. Silti, kannattaa käyttää omaa harkintaa...


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.