Shadin Sarjakuvat • Muistutuksena tekijänoikeus /copyright:

  Sarjakuvien sivut julkaistaan ainoastaan Aurinkomaa RPG sarjakuvanurkkassa ja omalla DeviantArt galleriastani ja niiden julkaiseminen muilla sivustoilla on ehdottomasti kielletty ilman minun kirjallista lupaa! Luvan saanneilta henkilöiltä tulee löytyä todiste 'screenshotilla' minun kirjallisesta luvan annosta julkiseen jakoon... Jos kirjallista lupaa ei löydy kuvat on varastettu ja jaettu muille lähteille tekijänoikeuslain vastaisesti!

  Tekijänoikeuksien rikkominen on Suomessa tuomittava rikos.


  Elikkäs tervetuloa Shadzerioksen sarjakuva nurkkaukseen!

  Meikäläinen on DeviantArtista saman käyttäjänimen alta tuttu digitaalinen kuvanpiirtäjä, joka pitää sarjakuvien piirtämisestä ja tarinan kerronnasta. Täällä kertoilen hieman tarinoitani oman hahmoni seikkailuista Aurinkomaan serverillä sarjakuvien avulla. Kaikki sarjakuvien sivut julkaistaan Aunkomaan oman nettisivujen Sarjakuvanurkasta ja omalta DeviantArt galleriastani Shadzerios.DeviantArt.com. Jos näet näitä sivuja julkaistuna muualla kuin näillä sivustoilla painathan sitä "report" nappia Suomen lain rikkomisesta kiitos! < 3


  Tällä hetkellä keskeneräiset sarjakuvat:

  -- Kadotus (sivut 3/7)


  Sarjakuvat tulossa:

  -- Tönäys

  -- Noituutta

  -- Mystinen hahmo

  -- Elämän opasteita 1


  Mukavia luku hetkiä! ~ Shadz • Sarjakuva stream osoitteessa: https://picarto.tv/ShadowWorld

  Pidän 5h streamin seuraavasta Kadotus -sarjakuvan sivusta. Tervetuloa mukaan! • Todella siistiä jälkeä, kadehdin. Onnea ja menestystä piirtelyyn. • Jos aiot tollaista roolia pelata, suosittelen hankkimaan ammattinimikkeeksesi palkkasoturin tai seikkailijan.


  @Shadzerios sanoi:

  Hahmoni on seikkailija, joka pyörii ympäri Aurinkomaata ja tekee myös pieniä tehtäviä alamaisille ja muille hahmoille pienestä palkasta. Posteljooni tehtävistä eteenpäin- mielikuvitusta saa vapaasti käyttää! Jättäkää tosin salamurhat pois ym. hahmoni on persoonallisuudeltaan sen verran oikeudenmukainen, joten hahmosi saatetaan ennemmin käräyttää vartijalle.


 • Näin muistaakseni jonkun henkilön pitämässä Seikkailijoiden luolaa jossakin päin maailmaa. Olisikohan ollut Kuurassa? Kyseinen henkilö ei ole ollut meikäläisen ollessa online tilassa tosin paikalla.

  @KarvaMies • Ei hän tietääkseni edes pelaa enää Aurinkomaassa. • Ahaa, onko ketään jolta saisin kyseisen ammatin? Vai käynkö merkkaamassa sen ammatit osioon täällä foorumilla?

  @KarvaMies • @Shadzerios Pilvinen varmaan antaa sulle ammatin, jos pyydät nätisti. ;) • Kiitoksia vastauksesta! Kyselen myöhemmin samaan aikaan kun laittelen toista sivua sarjakuvastani hänelle yksityisviestillä. :)

  @Kurppis • @Tristisi Voit löytää itsesi nyt uusimmasta Kadotuksen sivulta! :D • Tämä viesti poistettiin!


 • @Martska Riippuu mitä tarkoitat "häiriköinnillä". :D Roolipelaillessa on ok tulla ja alkaa vetämään jotakin settiä, kuten hahmojen välistä kanssa käyntiä (keskustelua, ym.). Sitähän meikäläinen tästä toivoisikin että tapahtuisi!... Mutta sellanen pyörin-tämän-henkilön-ympärillä-kunnes-läppäri-lentää-seinään, tai chätissä spämkuiskailu "Haluan sarjakuvaan" häiriköinti ei ole kannatettavaa. En tule tekemään sellaisesta sarjakuvaa, koska siinä ei olisi mitään logiikkaa. :DD • Tietolähde ja aiheen ulkomuoto päivitetty! :) • Sarjakuva stream osoitteessa: https://picarto.tv/ShadowWorld

  Pidän streamin seuraavasta Kadotus -sarjakuvan sivusta. Tervetuloa mukaan!

  Voit tehdä 'nicknamen' chättiin ja liittyä striimin keskusteluun. Sinun ei tarvitse tehdä käyttäjätunnuksia pystyäksesi puhumaan chätissä. • Sarjakuvan tekeminen ja pelaaminen Aurinkomaassa jää pienelle tauolle koulutöiden takia. Opettajat ovat säätäneet jotakin ammattikoulun puolella uuden pääohjelman kanssa, joka sisältää kaikkien talon oppilaiden kurssimäärät ja arvosanat. Menen nyt viimeisen kahden kuun aikana katsomaan, että mitäs himskattia vanhat ihmiset ovat menneet säätämään nykyteknologian kanssa. Toivotaan nyt ainakin ettei meikäläistä ole kokonaan heitetty listoilta kuin en olisi olemassakaan ollut. Ainut hyvä puoli on että ylioppilaskokeet ovat nyt loppu, joten toivotaan parasta. Palailen peliin kesäkuun alussa. <3

  ~Shadzerios • I AM ALIVE-- ei herran jumala en ole ollut tällä serverillä pitkästä aikaa, koska koulu ja elämäntilanne potkaisivat lievästi meikäläisen ojaan. Pitää tästä laittaa jalkaa toisen eteen ja päästä jatkamaan seikkailuja serverillä. Pitää nämä kuvaprojektit, sarjakuvia yms. Aurinkomaahan liittyen saada valmiiksi, koska why not? Aurinkomaa on yksi lempi servereistä jotka ovat pysyneet MC listassa viimeiset kaksi vuotta ja toivottavasti tulevat pysymään myös tulevaisuudessa.😊 • Striimataan Aurinkomaalle Arttia: https://www.twitch.tv/shadzeri...

  Striimi on nyt päättynyt. Kiitoksia paljon kaikille, jotka osallistuivat piirrustusnurkkaan! • Kaksi uutta sivua "Kadotus" sarjakuvaan on ilmestynyt!

  En ole varma milloin sivut ilmestyvät Aurinkomaan sarjakuvanurkkaukseen, sillä en ole varma päivittääkö sitä enää kukaan ja jos päivittää niin en oikein tiedä kuka kyseistä asiaa hoitaa. Joten jätän tämän ainakin nyt tiedotusmaisesti tähän, kun porukkaa kuitenkin sarjakuvaa ovat aktiivisesti lukeneet ja pyytäneet ahkerasti, että koska uusi sivu ilmestyy.
  Jos joku päivittää vielä tuota sarjakuvanurkkaus sivua vielä niin saa ottaa yksityisviestiä tai tökätä tässä keskustelussa niin saa kuvat ilman DeviantArtin valtavaa watermarkia tuonne itse Aurinkomaan omaan nurkkaukseenkin. 8D


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.