NBC-puku • En tiedä onko tätä jo pelin sisällä Pilviselle ehdotettukin, mutta laitan sen varmuuden vuoksi, sillä tämä olisi mielestäni hieno ja jossain määrin myös hermoja säästävä lisä. Puku siis koostuisi kaasunaamarista, suodattimesta, takista, housuista ja kengistä. Se voisi suojata radioaktiivisuudelta esimerkiksi 10 mGy asti, eli 13 mGy säteilyalueella pelaaja (puku suodattimineen päällä) absorboisi 3. Puku suojaisi myös happosateilta, mutta menettäisi nopeammin kuntoaan ollessaan hapon kanssa kosketuksessa (käytännössä kun kävelet sateessa).

  Suodattimen voisi kiinnittää/poistaa naamarista, kun laittaa esineet työpöytään. Poistamalla suodattimen voisi tarkistaa sen kuntoprosentin. Suodatin voisi kestää 2 tuntia käyttöä, jolloin se menisi rikki ja kaasunaamari muuttuisi taas suodattimettomaksi, jolloin puku suojaisi enää ainoastaan happosateilta.


  Osat voisivat olla aikas kalliita tehdä ja harvinaisia löytää, muutenhan kaikilla olisi pukuja jatkuvasti. Ei ehkä kuitenkaan yhtä harvinainen kuin Aurinkomaan kaapu. • Sit vois myös olla eri vahvusia pukuja, joista jokainen tietyn määrän suojais radioaktiivisuudelta.


  @Purrri sanoi:

  En tiedä onko tätä jo pelin sisällä Pilviselle ehdotettukin, mutta laitan sen varmuuden vuoksi, sillä tämä olisi mielestäni hieno ja jossain määrin myös hermoja säästävä lisä. Puku siis koostuisi kaasunaamarista, suodattimesta, takista, housuista ja kengistä. Se voisi suojata radioaktiivisuudelta esimerkiksi 10 mGy asti, eli 13 mGy säteilyalueella pelaaja (puku suodattimineen päällä) absorboisi 3. Puku suojaisi myös happosateilta, mutta menettäisi nopeammin kuntoaan ollessaan hapon kanssa kosketuksessa (käytännössä kun kävelet sateessa).
  Suodattimen voisi kiinnittää/poistaa naamarista, kun laittaa esineet työpöytään. Poistamalla suodattimen voisi tarkistaa sen kuntoprosentin. Suodatin voisi kestää 2 tuntia käyttöä, jolloin se menisi rikki ja kaasunaamari muuttuisi taas suodattimettomaksi, jolloin puku suojaisi enää ainoastaan happosateilta.  Osat voisivat olla aikas kalliita tehdä ja harvinaisia löytää, muutenhan kaikilla olisi pukuja jatkuvasti. Ei ehkä kuitenkaan yhtä harvinainen kuin Aurinkomaan kaapu.

Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Maailmanlopun keskustelupalsta was lost, please wait while we try to reconnect.